Noi fluctuații, dar cu final reușit Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

Noi fluctuații, dar cu final reușit

Echipa feminină de baschet CSM Târgu-Mureș a obținut cea de-a patra victorie în cadrul grupei B a Ligii Naționale de Baschet. Mureșencele s-au impus pe teren în etapa a VII-a, ultima a turului, scor 77-64 (22-11, 14-16, 25-15, 16-22) cu Agronomia București. Rezultatele din etapele precedente indicau echipa mureșeană favorită, dar, deși a fost câștigată, partida a arătat aceeași ehipă cu mari fluctuații în evoluții. Cu un start bun, gazdele au avut un 6-0 în primele minute și a încheiat primul sfert cu avantaj de 11 punce, dar pe parcursul sfertului și bucureștencele s-au aflat în avantaj. În al doilea act avansul mureșencelor a oscilat între 14 și 9 puncte, cu acesta din urmă s-a intrat și la pauza mare, dar cu un sfert secund câștigat de către oaspete. Un plus față de jourile precedente a fost în schimb cele trei reușite de 3 puncte, în condițiile în care au fost partide când s-a reușit una singură pe toată durata jocului.

Avantaj cu greu menținut

În debutul sfertului trei mureșencele au mai adăugat câteva puncte la avantaj, dar nu au reușit să se desprindă decisiv. S-a ajuns pentru prima dată aproape de granița celor 20 de puncte înaintea ultimei pauze și coșul lui Meszáros Kata din debutul ultimului sfert a depășit această barieră, dar victoria nu era încă asigurat. O nouă scădere a permis formației bucureștene să se apropie la 10 puncte la jumătatea ultimului act, apoi chiar la doar 6 puncte, când mai erau doar două minute de joc. CSM a reușit însă alte 7 puncte în aceste minute și nu a mai primit niciun coș, dar a cedat și acest sfert, în care înaintea ultimelor două minute oaspetele aveau 22-9.

A fost totuși o victorie importantă, care menține formația mureșeană pe locul 2 în clasament.

Marcatoarele CSM au fost: Meszáros 25, Angel Robinson 23 (2×3), Bianca Voica 7, Diana Ignat 6, Mihaela Maxim 5 (1), Cristina Badi 4, Andreea Feiseș 3 (1), Alexandra Bobar 2, Georgiana Plăvițu 2. Au mai jucat Antonia Radu și Bokor Beáta.

Cea mai bună marcatoare pentru Agronomia a fost Sonia Vilcinschi, cu 21 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE