Home / Slider / Jella Jornales în premieră la Târgu-Mureș într-o discuție despre minimalism

Jella Jornales în premieră la Târgu-Mureș într-o discuție despre minimalism

Distribuie

JCI Târgu-Mureș aduc un nou eveniment la Târgu-Mureș în 7 noiembrie de la ora 18.30 la Restaurantul Citadel (str. Poștei), însă de data aceasta cu un invitat dintr-o țară exotică: Jella Jornales, un blogger de succes care a făcut trecerea de la a fi shopaholic la minimalism și care vine la noi pentru prima oară.

Toți cei interesați de stilul de viață minimalist vor afla în cadrul evenimentului „Minimalism – Practical Advice” idei care să îi ajute să înțeleagă acest stil.

Nu avem nevoie de dulapuri pline de haine

Originară din Filipine, Jella a călătorit în diferite părți ale lumii, având astfel oportunitatea de a întâlni oameni aflați pe diferite căi ale vieții, realizând cât de mare este lumea și, în același timp, mică și că oamenii sunt cumva conectați între ei. Cu această ocazie, Jella a locuit în diferite părți ale lumii. Unul dintre acele locuri a fost Londra unde și-a descoperit cu adevărat iubirea pentru modă și arte. Este pasionată de tot ce ține de sustenabilitate, dezvoltare personală și împărtășirea călătoriei prin proiectele ei. Fiind în trecut dependentă de cumpărături, mai ales când venea vorba de haine, Jella a luat decizia de a se aventura în modul de viață minimalist. Pentru a realiza acest lucru, a început să își aleagă ținutele cu mai multă atenție, garderoba ei acum conținând doar 40-50 de elemente.

În prezent vorbește despre experiențele ei pe blogul www.jellajornales.com, pe pagina de Instagram www.instagram.com/jellajornales/ unde are peste 6.700 followers și este Directorul General al Asurio Pinafico, o casă de modă etică, în Manila. Jella face acum parte dintr-o comunitate care valorifică omul, mediul înconjurător și care se bucură de conversații profunde la o cafea sau Chai Latte. De asemenea, este voluntară pentru Fashion Revolution Philippines, o mișcare globală care militează pentru o mai mare transparență, sustenabilitate și etică în industria modei.

Jella Jornales

Mai puțin înseamnă mai mult

„Mă străduiesc să încep o conversație într-un fel care să stârnească curiozitatea și să inspire oamenii să privească modul în care consumă. O fac într-un mod pozitiv și captivant deoarece ultimul lucru pe care vreau să îl fac este să îi fac pe ceilalți să se simtă vinovați. Educarea oamenilor în ceea ce privește moda este importantă fiindcă majoritatea dintre noi ne trăim viețile neștiind că există consecințe atunci când ne alegem hainele pe care le cumpărăm”, declară Jella.

Jella a ajuns la concluzia că nu are nevoie de multe pentru a fi fericită, iar pentru ea, asta a făcut toată diferența. Poți ajunge pe același drum dacă vii la întâlnirea de miercuri, 7 noiembrie.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.