Home / Comune / Primăria Petelea caută muncitor

Primăria Petelea caută muncitor

Distribuie

Primăria comunei Petelea organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de muncitor calificat I în Compartimentul gospodărie comunală, întreținere și curățenie, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii medii, generale și de o calificare în domeniul tehnic, agricol, horticol, silvic.

Dosarul se poate depune la registratura comunei Petelea până în 16 noiembrie, ora 10.00, urmând proba practică în 26 noiembrie, ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Dosarul de concurs trebuie să conțină cererea de înscriere în concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare, copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea potrivit legii, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice postului solicitate de instituția publică, carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie, și/sau în specialitatea studiilor, în copie, cazierul judiciar sau o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale care să îl facă incompatibil cu funcția pentru care candidează, adeverința medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate și un CV.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității copiilor cu acestea.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: Colindătorii din Băița primiți cu căldură la Primăria Lunca

Distribuie Primăria comunei Lunca a răsunat marți, 19 decembrie de colindele aduse de elevii Școlii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.