Primăria Târgu-Mureș caută muncitori și un inspector Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Primăria Târgu-Mureș caută muncitori și un inspector

Muncipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante la serviciul public administrația serelor, parcurilor și zonelor verzi, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de inspector de specialitate la Biroul administrativ și desfacere, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice și o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Pentru postul de muncitor floricultor la Formația II parcuri, candidații au nevoie de studii generale/medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul agricol sau curs de calificare în meseria de lucrător în cultura plantelor și o vechime de minimum 5 ani.

Pentru postul de muncitor instalator la Serviciul dendro-floricol, candidații au nevoie de studii generale/medii cu curs de calificare în meseria de instalator instalații de încălzire centrală și o vechime de minimum 5 ani.

Pentru postul de muncitor floricultor la Serviciul dendro-floricol, candidații au nevoie de studii generale/medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul agricol sau curs de calificare în meseria de lucrător în cultura plantelor și o vechime de minimum 5 ani.

Dosarele se pot depune până în 19 noiembrie, ora 12.00, după care urmează proba scrisă/practică în 26 noiembrie de la ora 10.00 și interviul în 3 decembrie de la ora 10.00.

Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 3, camera 85 și la secretarul comisiei de concurs la numărul de telefon 0265 268 330, interior 110.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE