Tânărul Jurnalist al Anului 2018: Înscrie-te! Ediție aniversară – 20 de ani cu TJA Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Tânărul Jurnalist al Anului 2018: Înscrie-te! Ediție aniversară – 20 de ani cu TJA

Fundația Freedom House România este în plină pregătire a ediției aniversare a Concursului Național „Tânărul Jurnalist al Anului”. Aniversăm 20 de ani – o vârstă rotundă, primii laureați fiind desemnați în 1998 – și 18 ediții desfășurate.

Concursul a ajuns astfel la vârsta maturității, venind cu obișnuitele premii de 1.000 de euro acordate tinerilor jurnaliști de presă scrisă și online, sub 35 ani, viitoare modele și mentori în meserie.

Tinerii jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani sunt așadar așteptați să se înscrie cu articole din domeniile Actualitate internă, Economic și Justiție, publicate în perioada 1 septembrie 2017 – 31 octombrie 2018. Pentru fiecare dintre cele patru secțiuni, tinerii jurnaliști pot înscrie în competiție maximum două articole, care să nu mai fi fost înscrise în alte concursuri. Data limită: 20 noiembrie 2018.

Pentru fiecare secțiune în parte va fi desemnat cel mai promițător tânăr jurnalist care a publicat articole relevante pentru domeniile propuse.

Pe site-ul nostru dedicat concursului,www.tja.ro, găsiți regulamentul complet de participare și toate informațiile necesare înscrierii.

Selecția articolelor va fi făcută de personalități ale mass-media românești, iar câștigătorul fiecărei secțiuni va primi un premiu în valoare de 1000 de euro.

De 20 ani, concursul „Tânărul Jurnalist al Anului” susține presa scrisă din România, promovând tineri jurnaliști de talent. Anul acesta, realizăm acest demers alături de partenerii Alexandrion Grup România și E.ON România. Formatul concursului – secțiuni care acoperă domenii variate – este gândit în vederea specializării și profesionalizării jurnaliștilor, fiind actualizat anual, în concordanță cu dinamica practicii jurnalistice.

Ediția din acest an se desfășoară cu sprijinul I’m Possible Media și al partenerilor media: PressHub.ro, BRAT, HotNews.ro, Agerpres, RFI România, Ziare.com, Pagina de Media, Banatul Azi, Revista 22, Ziarul de Iași, Viața Liberă, InRoman, Info Sud-Est, Vrancea 24.

Despre Tânărul Jurnalist al Anului

Concursul „Tânărul Jurnalist al Anului” este o reputată competiție de presă dedicată ziariștilor tineri, entuziaști, dăruiți profesiei. Lansat în 1998 de Freedom House România, cu o singură secțiune și cu un singur sponsor, concursul aniversează în anul acesta 20 de ani de existență. Din dorința de a încuraja specializarea jurnaliștilor, au fost adăugate de-a lungul anilor noi secțiuni și au fost atrași noi sponsori.

Proiectul și istoria sa reflectă o muncă susținută, de echipă, pe termen lung, ale juriilor, partenerilor media, sponsorilor și organizatorilor care împărtășesc un țel comun: o presă mai bună într-o societate mai bună.

 

Despre Freedom House România

Freedom House România este o organizație non-profit, nepartinică, ce promovează libertatea, drepturile fundamentale ale omului și valorile democrației, ale statului de drept și ale bunei guvernări. Din 1998, ne concentrăm pe câteva direcții majore: profesionalizarea presei și specializarea jurnaliștilor; apărarea drepturilor omului și promovarea acțiunilor cu caracter social; consolidarea statului de drept și îmbunătățirea calității actului de justiție; creșterea capacităților manageriale și de comunicare ale administrației publice locale și centrale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE