Viața și moartea lui „Mihai Viteazul”, la Ansamblul Artistic „Mureșul” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Viața și moartea lui „Mihai Viteazul”, la Ansamblul Artistic „Mureșul”

A treia reprezentație a spectacolului „Mihai Viteazul” de Székely Csaba, în regia lui Andi Gherghe, găzduită de Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul”, va avea loc vineri, 9 noiembrie, de la ora 19.00.

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de România vă propunem un spectacol despre primul român care a realizat unirea Țării Românești, Moldovei și Ardealului. O poveste despre viața și moartea unui erou, dar și o poveste despre natura puterii.

„Mihai Viteazul” este produs în cadrul celei de-a III-a ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan” implementat de Asociația Teatru 3G, cofinanțat de AFCN și Municipiul Târgu Mureș.

Spectacolul se joacă în limbile română, maghiară, germană și va fi supratitrat în limbile română și maghiară.

Biletele pot fi achiziționate online, pe link-ul http://www.eventim.ro/ro/bilete/mihai-viteazu-targu-mures-teatru-3g-la-ansamblul-artistic-muresul-505417/event.html sau de la Agenția de Bilete a Palatului Culturii, de marți până vineri între orele 9.00 -15.00 și sâmbătă-duminică între orele 9.00 – 14.00, sau telefonic la numărul 0365 451034)

Spectacolul are o durată de 2 ore și 30 de minute și nu este recomandat tinerilor sub 14 ani.

„Mihai Viteazul” a fost realizat și se joacă cu ajutorul partenerilor: Reea, Compania „András Lóránt” și Ansamblul Artistic „Mureșul”.

Din distribuție fac parte Sebastian Marina, Alexandru Frânceanu, George Bîrsan, Laura Mihalache, Raisa Ané, Ștefan Roman, Cristi Bojan, Szabó János Szilárd, Narcis Zamfir, Károly Kovács și Benedek Botond. Scenografia este realizată de Bogdan Spătaru, muzica este compusă de Károly Kovács, partea video este realizată de Andrei Gereb, iar regia îi aparține lui Ándi Gherghe.

Piesa a fost tradusă în limba română de Sándor László, iar scenele în limba germană au fost traduse de Elise Wilk.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE