Spectacol oferit de baschetbaliștii mureșeni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Spectacol oferit de baschetbaliștii mureșeni

CSM Târgu-Mureș a obținut miercuri seara o victorie scontată în etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa C, 110-79 (30-17, 24-19, 33-21, 23-22) pe teren propriu cu CSM VCSK Miercurea Ciuc. Instalați în fruntea clasamentului, mureșenii au zburdat pe teren în debutul partidei și aruncările reușite de la 3 puncte abundau. A fost un prim sfert despre care se poate spune că i-a aparținut lui Alin Borșa. Acesta a reușit nu mai puțin de 15 puncte în primele 10 minute, chiar dacă a fost schimbat spre final, cu trei reușite de la distanță și faze spectaculoase încheiate cu slam dunck. Ajunși la 18 puncte diferență deja din primul act (23-5 în minutul 7), mureșenii au slăbit ritmul și pe teren au putut intra jucătorii cu mai puține minute în jocurile anterioare. În actul secund CSM a apăsat din nou pe accelerație și s-a desprins la peste 20 de puncte după primele minute. Înaintea pauzei mari pe parchet se afla o echipă fără niciun component al „cinciului” de start și oaspeții au redus din nou direrența.

Rcord de „treițe”

În contrast cu desfășurarea jocului, diferența de la pauză nu reprezenta raportul de forțe. Antrenorul George Trif a trimis în teren după pauză cinciul de start și mureșenii și-au continuat marșul spre o victorie fără emoțiile oferite de precedentele jocuri de pe teren propriu. Pe parcurs au mai intrat și ceilalți componenți ai lotului, dar s-a păstrat un oarecare nucleu al obișnuiților titulari. Ultimul sfert a fost disputat din nou de majoritatea jucătorilor cu minute mai puține pe parchet în jocurile mai echilibrate, dar diferența s-a menținut, mureșenii oferind suporterilor un nou joc cu peste 100 de puncte înscrise. În afară de Daniel Ștețca, acesta având și cele mai puține minute jucate (sub 3), toți ceilalți și-au trecut numele pe lista marcatorilor, într-un joc în care CSM a reușit un impresionant total de 15 reușite de 3 puncte, cu numai puțin de 7 marcatori de la distanță. Au înscris: Borșa 21 (3×3), Ernests Kalve 17 (2), Goran Martinic 16 (3), Engi Rosenfeld Dávid 14 (4), Sánta Szabolcs 11, Vladislav Șolopa 11, Bölöni Tamás 8 (1), Dragoș Onea 5 (1), Kilyén Örs 5 (1), Domonique Crawford 2.

De la oaspeți s-au remarcat Dorde Simeunovic (4×3) și Goran Ostojic, ambii cu câte 26 de puncte.

În etapa a VII-a, CSM va evolua în deplasare, la Rapid București, partidă care va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, de la ota 17.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE