Share

Home / Sanatate / Spital pentru boli oncologice, în pregătire într-o comună din Mureş!

Spital pentru boli oncologice, în pregătire într-o comună din Mureş!

Conducerea SC RCB Development Consulting SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului  Mureş a primei versiuni a planului urbanistic zonal „PUZ Introducere teren în intravilan şi stabilire zonă funcţională pentru construire Centru de prevenţie tratament şi cercetare pentru boli oncologice – spital”, în localitatea Sângeorgiu de Mureş, în vederea obţinerii avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, zilnic între orele 9.00 – 12.00, până la data de 25 noiembrie 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșul Rezidențial în 2019. Noutăți din piața imobiliară, în ediția specială Mureșul Rezidențial II, pe care o puteți citi integral aici!

Cele mai noi oferte de case și apartamente ale dezvoltatorilor mureșeni. Proiect rezidențial de anvergură …

Share
Share