8 locuri vacante la Serviciul public Târgu-Mureș Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1150 Vizualizări

8 locuri vacante la Serviciul public Târgu-Mureș

Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 8 posturi vacante la Serviciul public Administrația domeniului public, anunță Monitorul Oficial.

Se caută un inspector de specialitate la Serviciul administrarea domeniului public și privat, doi la Compartimentul patrimoniu public, doi la Biroul parcări, garaje și ridicări mașini, unul la Serviciul siguranța circulației, trasport rutier și transport local, unul de referent de specialitate la Servicul siguranța circulației, transport rutier și transport local și un post de muncitor la Formația gestionare a câinilor fără stăpân și ecarisaj.

Pentru a putea participa la concurs, candidații pentru posturile de inspector sau referent au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor tehnice și/sau economice (pentru postul de inspector în la Servicul siguranța circulației, transport rutier și transport local și cel de referent doar tehnice) și o vechime în specialitate de minimum un an.

Pentru postul de muncitor, candidații au nevoie doar de studii generale și o vechime de minimum un an.

Dosarele se pot depune până în 23 noiembrie, ora 12.00, urmând proba scrisă/practică în 3 decembrie, ora 10.00 și interviul în 7 decembrie de la aceeași oră.

Concursul se va organiza în sediul Municipiului Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3 și la sediul Serviciului Public Administrația Domeniului Public, str. Prutului, nr. 24.

Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Municipiului Târgu-Mureș (camera 85) și la secretarul comisiei de concurs la numărul de telefon 0265 268 330, interior 110.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE