Baschetbaliștii, desprindere rapidă, la Rapid Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

Baschetbaliștii, desprindere rapidă, la Rapid

Echipa masculină de baschet CSM Târgu-Mureș a obținut cea de-a

șaptea victorie în cadrul grupei C a Ligii Naționale, din tot atâtea jocuri disputate. Mureșenii s-au impus sâmbătă seara în etapa a VII-a la București, scor 84-45 (28-10, 17-16, 23-12, 16-7) cu Rapid.

Mureșenii au pornit ca din pușcă și s-a desprins din start. Rapid a înscris primul coș după mai bine de patru minute, la scorul de 0-13 și l-a reușit pe al doilea abia după șapte minute din primul sfert. În debutul sfertului doi diferența a ajuns la peste 20 de puncte, după care CSM a redus motoarele, evoluând cu tinerii cu mai puține minute pe parchet. Bucureștenii au mai redus din handicap, dar nu au reușit să se apropie decât până la 14 puncte. Echipa lui George Trif a câștigat și actul secund, dar la limită și la pauza mare au intrat cu avantaj de 19 puncte.

La pas până la final

Mureșenii nu au slăbit ritmul nici la reluare și au păstrat distanța la peste 20 de puncte, cu momente în care Rapid s-a apropiat din nou la 16 puncte, dar și rămânând uneori chiar la peste 30. Cu 68-38 la ultima pauză nu se punea problemă unei întoarceri de rezulta, cu atât mai puțin cu cât angrenajul oaspeților funcționa indiferent de formula în care evolua echipa. Fără să se mai forțeze, nota, ultimul sfert s-a jucat mai degrabă la trecerea timpului, cu mai puține realizări, cu o victorie lejeră care menține formația mureșeană neînvinsă în fruntea clasamentului și vor întâlni în etapa viitoare pe teren propriu o altă echipă bucureșteană, modesta CN „Aurel Vlaicu”, aflată pe penultimul loc.

Cel mai bun marcator al echipei a fost căpitanul Sánta Szabolcs, care a înscris 20 puncte, el reușind și 15 recuperări. Ceilalți marcatori au fost: Alin Borșa 18 (2×3), Goran Martinic 14 (4×3), Ernests Kalve 12, Bölöni Tamás 9, Dragoș Oprea 4, Engi Rosenfeld Dávid 3, Kilyén Örs și Vladislav Șolopa câte 2. Au mai jucat Norbert Steff și Daniel Ștețca, primul revenit după o accidentare și o lungă absență.

Principalul marcator al rapidiștlot a fost Bogdan Sandu, care a înscris 16 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE