Conferința Waldorf revine la Târgu-Mureș Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

Conferința Waldorf revine la Târgu-Mureș

Miercuri, de la ora 17.30, Centrul Cultural „Mihai Eminescu” (str. Nicolae Grigorescu, nr. 19) din Târgu-Mureș va găzdui cea de-a V-a ediție a Conferinței Waldorf Mureș.

Conferința pentru promovarea pedagogiei Waldorf îi are ca invitați pe Alexandrina Pop și Anca Ignat, profesoare la Liceul Waldorf Cluj-Napoca și Antonia Mărincaș, absolventă a Liceului Waldorf, care vor prezenta caracteristicile acestui sistem de învățământ, din experiența lor de dascăli, respectiv elev, precum și pe prof. Ioan Macarie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Conferința are ca scop promovarea pedagogiei Waldorf, sistem de învățământ alternativ de stat, în rândul părinților și dascălilor din județ, pentru a asigura continuitatea în ciclurile gimnazial și liceal și este organizată cu sprijinul sponsorilor Hopes&Dreams Photography, Ovidiu Rosca Photography, Brutaria Eldi, Hotel Concrete si Atelierul de Flori.

În prezent alternativa Waldorf Târgu-Mureș este formată din 9 clase de ciclu primar, la secțiile română și maghiară, având un efectiv de 170 de elevi și 18 dascăli care au absolvit sau frecventează cursurile de formare în pedagogia Waldorf.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numerele de telefon 0770 563 908 sau 0745 619 132.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE