Home / Business / Ioan Fărcaș, Silvana:„Nu e ușor să faci lucruri bune”

Ioan Fărcaș, Silvana:„Nu e ușor să faci lucruri bune”

Distribuie

Silvana, membru de aur al Camerei de Comerț Mureș, s-a situat și în acest an pe locul 1 în Topul Firmelor între întreprinderile mici pe domeniul închirierii și subînchirierii bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Reprezentantii companiei sunt mulțumiți de creșterea continuă și de prezența pe care o au pe piață, de 27 de ani.

„Într-o economie de piață destul de grea, nu este ușor pentru o firmă care funcționează din 1991, deci 27 de ani. Uitându-mă bine în jur, firme din 1991 sunt din ce în ce mai puține. Mă bucur că suntem prezenți și în acest an, că putem să participăm într-un cadru minunat, festiv, pentru care doresc să felicit conducerea Camerei de Comerț și Industrie Mureș, organizator al celei de-a 25-a ediții jubiliare, în anul centenar al Marii Uniri. Nu este ușor să faci lucruri bune. Mă bucur că și în acest an, firma Silvana s-a clasat pe un loc fruntaș în topul firmelor din județul Mureș. 2018 a fost un an greu, într-o economie de piață care este parcă din ce în ce mai grea, de la an la an. Spiritul antreprenorial s-a manifestat pe deplin în toți cei 27 de ani de activitate, în care ne-am adaptat la regulile pieței și ne-am bucurat de sprijinul unei echipe dedicate. Am menținut firma în echilibru, la standarde înalte. Topul este un prilej pentru oamenii de afaceri de a se întâlni, de a se cunoaște și chiar de a colabora mai bine. Sperăm ca și în aceste condiții grele să menținem rezultatele firmei la un nivel ridicat, așa cum am făcut în cei 27 de ani de activitate”, ne-a spus directorul general al companiei, Ioan Fărcaș.

După o experiență în management de 38 de ani, Ioan Fărcaș poate oferi și sfaturi bune pentru persoanele care vor să își ducă compania cât mai sus. „În momentul în care reușești să creezi locuri de muncă, să aduci niște rezultate, când fiecare salariat înseamnă o familie și ai 300-400 de salariați, parcă nu îți permiți să fii obosit. Am fost obișnuiți cu munca grea, de asta suntem căliți. Gândim și concepem mereu lucruri noi, pentru ca în final să fim mândri de ceea ce facem. Sfatul meu pentru tineri este să muncească mult și să fie creativi”, a concluzionat managerul companiei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.