„Transilvania Motor Ring”, investiţie apreciată de public Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 332 Vizualizări

„Transilvania Motor Ring”, investiţie apreciată de public

Aproximativ 10.000 de persoane au participat, după estimările Jandarmeriei, sâmbătă, 10 noiembrie, la evenimentul de inaugurare a Complexului „Transilvania Motor Ring”, cel mai mare complex dedicat sporturilor cu motor din România. Investiţia aparţine Consiliului Judeţean Mureş şi se află între localităţile Cerghizel şi Cerghid, la 4 kilometri de drumul național DN 15 (E 60) Turda – Târgu-Mureș – Toplița – Borsec și la 1,7 kilometri de drumul județean DJ 151 B Ungheni – Căpâlna de Sus – limita județului Sibiu.

O şansă în plus pentru dezvoltarea turismului

Printre participanţii la evenimentul de inaugurare am remarcat prezenţa lui Nicolae Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni, care şi-a manifestat încrederea că investiţia va avea ca efect dezvoltarea zonei din punct de vedere al turismului.

„Mă bucur că acest obiectiv a fost în sfârşit concretizat, sunt convins că este unul dintrele cele mai atractive obiective nu doar turistice ale judeţului Mureş, şi în acelaşi timp sunt foarte bucuros că se află la doar 20 de kilometri de municipiul Târnăveni, într-o zonă foarte frumoasă. De asemenea, sunt convins că această zonă se va dezvolta în viitor, e o poziţie strategică, aproape de viitoarea autostradă, aproape de reşedinţa judeţului Mureş şi cred că în mare măsură va fi un punct în jurul căruia se va dezvolta mult această zonă. Îi felicit pe cei care au avut această iniţiativă, în acelaşi timp cred că trebuie amintiţi cei care au avut mult de luptă prin instanţe pentru a se reuşi finalizarea proiectului, echipa Consiliului Judeţean Mureş merită toate felicitările şi aplauzele. Sunt bucuros pentru că astăzi am reuşit să fiu prezent aici, la deschiderea oficială a acestui obiectiv important pentru judeţul Mureş”, a declarat Nicolae Sorin Megheşan.

Tot la categoria VIP-uri, am remarcat prezenţa deputatului USR de Mureş Lavinia Cosma, care s-a declarat impresionată de amploarea investiţiei.

„Cred că e o investiţie binevenită şi cred că e o şansă în plus pentru judeţul Mureş să atragă mai mulţi turişti decât avem în prezent. Sigur, asta depinde foarte mult de strategia de marketing pe care o vor avea şi contează foarte mult să aibă o echipă profesionistă, pentru că aşa cum ştim, în chestiunea cu turismul şi cu modul de a atrage oameni contează să ai o echipă şi profesionişti care să ştie pur şi simplu marketing”, a precizat Lavinia Cosma, deputat USR de Mureş.

Vox populi

Nu doar VIP-urile participante s-au declarat încântate de investiţia localizată între Cerghizel şi Cerghid, ci şi iubitorii de rând ai sporturilor cu motor, care au savurat la maxim fiecare moment al evenimentului.

„Circuitul este foarte ok, sunt impresionat de ceea ce văd aici, am mai văzut aşa ceva doar la televizor, la competiţiile internaţionale”, a declarat Petre Stănescu din Târgu-Mureş.

„Îi felicit pe autorii investiţiei, sper să organizeze cât mai multe concursuri pe acest circuit care ne face mândri că suntem mureşeni”, a spus Ilie, un pasionat de motoare din Cluj Napoca.

„Sper că vom vedea în Mureş numeroase competiţii cu motoare. Circuitul arată foarte bune, organizarea este bună, sunt mulţumit, mai puţin partea cu parcările care se pare că sunt insuficiente şi care cred că ar trebui îmbunătăţită”, a afirmat un bărbat care s-a recomandat „domnul Istvan”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE