Home / Agricultura / Mureșenii de la Leco, buni parteneri ai agricultorilor ardeleni

Mureșenii de la Leco, buni parteneri ai agricultorilor ardeleni

Distribuie

Lecoimpex este unul din principalii distribuitori de pe piața întreținerii industriale și agricole din România. Firma se adresează în principal unităților de producție industrială și agricolă din zonele apropiate de punctele de lucru (Târgu Mureș, Bistrița, Sibiu) precum și magazinelor de profil din toată țara.
Firma Lecoimpex a fost înființată în 1992. De atunci și până astăzi firma a acumulat un portofoliu tot mai vast de produse și mărci comercializate, și-a format un sistem de lucru organizat, eficient, și o echipă tot mai dinamică și mai profesionistă, în concordanță cu cererea și numărul crescător de clienți.
În 2015 Lecoimpex a investit într-o nouă locație și sector de business – AGRO în urma căreia în 2016 s-a deschis punctul de lucru Leco Agro, situat în Cristești Mureș.
Leco Agro este partener în achiziția și în întreținerea utilajelor agricole pentru prelucrarea pământului, creșterea animalelor și cultura plantelor! Firma a încheiat parteneriate cu furnizori de prestigiu, cum ar fi Donghua pentru lanțuri agricole, Gates pentru curele agricole, SKF și Koyo pentru rulmenți, Total pentru uleiuri.
De asemenea, Leco Agro vă oferă utilaje agricole marca MASCHIO GASPARDO, GÜTTLER, OPTIGÉP, tractoare, alte mijloace, mașini sau echipamente folosite în cultivarea și
producția agricolă și alte mărci fabricate în Uniunea Europeană!

O echipă dinamică, stabilă și bine pregătită tehnic vă oferă nu doar produse de calitate ci și consultanță și servicii care să vă ajute în găsirea soluțiilor ideale, adaptate la necesitățile/ aplicațiile Dvs.!
Firma Lecoimpex sprijină și finanțează fermierii și antreprenorii agricoli din Transilvania în
implementarea proiectelor în cooperare cu diferite instituții și organizații!
Detalii suplimentare puteți obține la telefon 0752 244 746, email utilajeagro@leco.ro sau la magazinul Leco Agro din Cristești, Mureș, Str. Principală Nr. 563 G.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.