Învață să gestionezi crizele de furie la copil Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Învață să gestionezi crizele de furie la copil

Fundația Transilvană Alpha organizează un atelier practic despre gestionarea crizelor de furie ale copiilor.

„Nu cred că există părinte care să nu știe cum se manifestă o criză de furie și care să nu fi trăit măcar o dată această experiență… Cu toate astea, aproape de fiecare dată, un astfel de moment este tulburător prin intensitatea reacțiilor emoționale și comportamentale. Copiii plâng, urlă, se trântesc pe jos, mușcă, lovesc, iar părinții, simțindu-se neputincioși și vulnerabili, țipă, pedepsesc, ignoră sau nu știu ce să facă”, au scris organizatorii pe pagina evenimentului.

Workshopul va fi format din două întâlniri, prima având loc marți, 20 noiembrie, începând cu ora 17.45 la sediul asociației din Aleea Vrancei, nr. 1, unde timp de două ore și jumătate se va discuta despre crizele de furie pentru a învăța cum să acționăm conștient, în loc să reacționăm. La a doua întâlnire, care va avea loc la o dată stabilită ulterior cu cursanții, se vor discuta situații concrete din viața participanților și se va încerca găsirea de soluții în grup.

Organizatorii promit că prin participare la workshop, părinții vor afla ce sunt crizele de furie (ce înseamnă ele, care este „mesajul” pe care copilul îl transmite), ce să facă și ce să nu facă în astfel de situații, cum să prevină crizele de furie, fiind mai atenți la nevoile copilului, cum să detensioneze momentele supărătoare, cum să fie empatici și să creeze o relație cu copilul și să aibă mai multă încredere în sine și să fie mai mulțumiți.

Trainerul va fi Andrada Todea, psiholog clinician. Costul modulului este de 100 lei/persoană sau 135 lei/familie (ambii părinți sau un părinte+bunic(ă) ).

Locurile sunt limitate, iar pentru înscriere, sunați la 0265 257057 și menționați dacă veți avea însoțitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE