Seara sănătății la Piaf Cafe Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Seara sănătății la Piaf Cafe

Miercuri, 14 noiembrie, de la ora 18.00, Piaf Cafe (str. Bolyai, nr. 10) găzduiește evenimentul „Seara sănătății” organizat de Sofia Life Care.

În cadrul acestui mini-workshop, organizatorii promit să răspundă la întrebări de tipul „Mit sau realitate? Vitaminele îngrașă?”, „Cum să întărim sistemul imunitar în mod natural?”,  „Un măr pe zi ține doctorul departe?” și multe altele.

„În prag de sezon rece încercăm să prevenim anumite îmbolnăviri specifice acestei perioade. Dacă doriți să aflați informații utile, adică realități din spatele miturilor, vă așteptăm cu mare drag să serviți un ceai sau o cafea, dar și să ne simțim bine împreună. Meriți o oră din timpul tău prețios pentru sănătatea și confortul tău”, a spus Sofia, cea care va ține micul workshop.

Veți avea ocazia să testați produse marca Life Care și să câștigați premii la tombola organizată în cadrul evenimentului. Intrarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru a vă rezerva un loc, sunați la numărul de telefon 0740 861 115.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE