Home / Sport / Adversare mai bine cotate pentru mureșene în Liga III

Adversare mai bine cotate pentru mureșene în Liga III

Distribuie

Cu trei etape rămase până la încheierea turului în Liga III de fotbal, niciuna dintre cele trei formații mureșene din seria V nu se poate mândri cu parcursul din această toamnă. La sfârșitul acestei săptămâni se dispută etapa cu numărul 13, cu doar una dintre mureșene în rolul de gazdă. Prima care va evolua este nou promovata MSE Târgu-Mureș, care va juca la Odorheiu Secuiesc, vineri, 16 noiembrie, ora 14.00, cu formația locală AFC. Cele două sunt vecine de clasament, pe locurile 13 și 14, cu câte 9 puncte și avantaj la golaveraj pentru cea din Odorhei. Celelalte două echipe mureșene vor juca sâmbătă, de la aceeași oră. Pe teren propriu va evolua ocupanta penultimei poziții, cu doar 6 puncte, CS Iernut, care întâlnește Arieșul Turda, clasată pe locul 8, cu 18 puncte. Cea mai bine clasată este Avântul Reghin, aflată pe locul 6, cu 20 puncte, dar reghinenii vor avea cea mai dificilă sarcină în această etapă, în care se deplasează la liderul FC Comuna Recea. Aceasta pare a fi cea mai puternică echipă din serie, are 30 puncte, cu 4 peste a doua clasată, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

O etapă cu perspective sumbre așadar pentru formațiile mureșene, o problemă îndeosebi pentru cele două aflate în subsolul clasamentului, care se vor întâlni în etapa viitoare, penultima din tur, la Târgu-Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.