Constructor nou pentru tronsonul de autostradă Târgu-Mureş – Ungheni! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3508 Vizualizări

Constructor nou pentru tronsonul de autostradă Târgu-Mureş – Ungheni!

Execuția lucrărilor pentru Lotul 1 Târgu-Mureș – Ungheni, din autostrada A3 până la Câmpia Turzii, a fost atribuită către asocierea Itinera Spa – Retter Projectmanagement SRL pentru 209.987.350,13 lei, fără TVA (44,6 milioane de euro, fără TVA), după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră (CNAIR) a reevaluat ofertele depuse în urma unor contestații menținute în instanță, informează Hotnews.

Potrivit sursei citate, inițial, în noiembrie 2017, CNAIR desemnase câștigător compania Strabag care ofertase 28 de milioane de euro.
„Astăzi, 16 noiembrie 2018, CNAIR SA a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii “Realizarea Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea, Lotul 1: Târgu-Mureș – Ungheni și Drum de legătura – relicitare”, în baza deciziilor de soluționare a contestațiilor emise de către Consiliul National de Soluţionare a Contestaţiilor şi de către Curtea de Apel Bucuresti”, au precizat reprezentanţii CNAIR, prin intermediul unui comunicat.

Potrivit sursei citate, ofertantul declarat câștigător a ofertat o perioada de garanție a lucrărilor de 9 ani, iar durata contractului de execuție este de 18 luni de la ordinul de începere.
„Procesul de semnare a contractului va putea fi inițiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestațiilor, adică zece zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii. În situația în care vor fi înregistrate contestații împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR SA va trebui să aștepte și soluționarea acestora în vederea inițierii procesului de semnare a contractului”, au mai transmis reprezentanţii CNAIR.

(Redacţia. Foto: arhivă)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE