Etape de „respiro” pentru baschetbaliști Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Etape de „respiro” pentru baschetbaliști

În etapa a VIII-a din grupa valorică C a Ligii Naționale de Baschet masculin CSM Târgu-Mureș întâlnește pe teren propriu sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 19.00, formația CN Aurel Vlaicu din București. Elevii antrenorului George Trif sunt lideri autoritari în grupă, cu victorii pe linie, în timp ce bucureștenii au obținut o singură victorie, 71-60 în etapa trecută, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, singura cu înfrângeri pe linie. Este penultima etapă a turului, un tur care se va încheia mai mult ca sigur cu formația mureșeană instalată confortabil pe prima poziție. Ei vor încheia turul pe terenul clujenilor, astfel încât se întrevede un tur parcurs fără niciun pas greșit. La acest parcurs se pot adăuga și cele două duble din Cupa României, astfel încât seria victoriilor în jocuri oficiale a ajuns la 11.

Este prima întâlnire între cele două formații, ambele fiind dealtfel cluburi noi, dar și dacă am trece la palmaresul BC Mureș partida ar fi tot o premieră.

CSM va aborda probabil cu seriozitate și din respect pentru public, mai ales după cele două victorii obținute cu mari emoții pe teren propriu în fața celor două echipe pe care tocmai le eliminaseră din Cupa României, Phoenix Galați și CSM Focșani.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE