Gastro Rock & Rock Pub Clasim, gust și bună dispoziție pe acorduri rock Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1302 Vizualizări

Gastro Rock & Rock Pub Clasim, gust și bună dispoziție pe acorduri rock

Liniștea serii de vineri din Reghin a fost perturbată la modul cel mai frumos de un gust îmbietor al unei tortilla gustoase, pe acordurile muzicii rock, doar la o mâncare bună merge și o muzică de calitate, de beri și alte lichide nu mai vorbesc, așa ca tacâmul să fie complet.

Rock Pub Clasim, de la rock la bună dispoziție

Fapta cu pricina s-a întâmplat în centrul Reghinului, mai exact în curte la Hermes, unde rulota Gastro Rock face casă bună cu Rock Pub Clasim, un tandem care nu se află  la prima ispravă. Rock Pub Clasim are deja o vechime de patru ani, fiind deschis în august 2014, fiind locul ideal unde să împărtășești momente de bună relaxare alături de cei dragi, totul la modul rock, adică simplu, sincer și frumos. Muzica e numai bună să vă cadă bine poveștile cu cei dragi, cafeaua de dimineață, berile sau ce lichide bune or mai fi, totul într-o atmosferă destinsă.

Claudiu, administratorul Rock Pub Clasim

Tortilla Rock poate fi savurată  la Iași 

Cât despre Gastro Rock, rulota cu bunătățuri culinare gestionată de Adi și Vali, a apărut în acest an în peisaj, primind deja botezul unor evenimente precum Street Food Baia Mare, Street Food Cluj-Napoca și Maris Fest. Rulota va poposi și mâine, în aceiași locație, motiv pentru care merită aprofundată, gustând din tortilla cea bună, stropită apoi cu o bere .

Rock Tortilla preparată de Adi Zugravu

Poate fi ultima ocazia din acest an de a gusta din delicioasa Tortilla Rock, rulota Gastro Rock va poposi la Iași, în perioada 30 noiembrie-30 decembrie, în cadrul unui Târg de Crăciun care va avea loc în zona complexului urbanistic Palas, în zona Centrului Civic al municipiului Iași, în imediata apropiere a Palatului Culturii.

Ingrediente pentru o tortilla de calitate
Bunătățurile culinare marca Gastro Rock
Poftiți la Tortilla Rock
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE