Share

Home / Comune / Angajări la SMURD Acățari

Angajări la SMURD Acățari

Comuna Acățari organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale vacante, și anume soră medicală în cadrul SMURD Acățari pe perioadă nedeterminată și un post de asistent medical în cadrul SMURD Acățari pe perioadă determinată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de soră medicală, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și de cursul de paramedic susținut de IJSU absolvit, vechimea în muncă nefiind necesară.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de asistent medical, candidații au nevoie de studii postliceale de asistent medical și de cursul de paramedic susținut de IJSU absolvit, vechimea în muncă nefiind necesară.

Dosarele se pot depune la sediul din Acățari, nr. 214, până în 13 decembrie, ora 9.00. Vor urma proba scrisă în 17 decembrie de la ora 11.00 și proba practică în 19 decembrie de la aceeași oră.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 333 112, interior 103.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Subvenţii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă șomeri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează …

Share
Share