Home / Slider / Meniuri gratuite pentru o categorie de pensionari din Târgu-Mureş!

Meniuri gratuite pentru o categorie de pensionari din Târgu-Mureş!

Distribuie

Primăria municipiului Târgu-Mureş a anunţat, marţi, că încep înscrierile în programul social „Să ne îngrijim bunicii”, prin care municipalitatea va oferi câte două meniuri gratuite, în fiecare săptămână, pentru vârstnicii cu pensii de până la 1.500 de lei.

„Într-o ţară care îşi pierde încetul cu încetul omenia, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Mureş şi-au stabilit ca prioritate sprijinirea persoanelor care au nevoie de ajutor. În acest sens, prin Hotărârea Consiliului Local numărul 267/20 septembrie 2018 a fost aprobat un cuantum al alocaţiei de hrană de 17 lei/zi/persoană, de două ori pe săptămână, pentru pensionarii al căror venit net lunar pe membru de familie nu depăşeşte suma de 1.500 lei, pentru perioada 1 noiembrie 2018 – 1 noiembrie 2019. Aceasta înseamnă că, de două ori pe săptămână, un pensionar care se încadrează în condiţiile menţionate în hotărârea de consiliu, va primi câte un meniu complet în valoare de 17 lei/persoană. În acest sens, înscrierile în programul ‘Să ne îngrijim bunicii’ se fac începând de miercuri, la Centrul Cultural Mihai Eminescu, zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 – 12.00. La înscriere, solicitanţii trebuie să prezinte buletinul/cartea de identitate şi un cupon de pensie nu mai vechi de 1 octombrie 2018”, a declarat, pentru Agerpres, consilierul primarului din Târgu-Mureş, Claudiu Maior.
În luna septembrie, Consiliul Local Târgu-Mureş a aprobat programul „Să ne îngrijim bunicii”, iar în funcţie de numărul persoanelor care urmează să se înscrie vor fi comunicate numele restaurantelor şi cantinelor în care vârstnicii vor putea servi masa.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.