Prefectul Mircea Duşa, în vizită pe șantierul autostrăzii Târgu-Mureș – Ogra – Câmpia Turzii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 607 Vizualizări

Prefectul Mircea Duşa, în vizită pe șantierul autostrăzii Târgu-Mureș – Ogra – Câmpia Turzii

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a inspectat marţi, 27 noiembrie, șantierul autostrăzii Târgu-Mureș – Ogra – Câmpia Turzii, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Șova, pentru a discuta direct cu constructorii în vederea urgentării punerii în folosință a acestui tronson.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, prefectul Mircea Duşa este încrezător că termenele prezentate inițial de către constructori vor fi respectate.

”Încă sunt probleme cu descărcarea pe DN 14 A, ministrul Transporturilor, în urma discuțiilor pe care le-a purtat cu firma constructoare, s-a angajat că în decurs de două săptămâni se va finaliza această lucrare, iar tronsonul va putea fi deschis circulației. Rămân celelalte tronsoane importante, unde sunt de executat multe lucrări și sper că, așa cum sunt contractele încheiate de către CNAIR, ele vor fi respectate. L-am invitat astăzi și pe primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, pentru că are în proiect o descărcare de pe autostradă și în zona Luduș, care să se realizeze chiar și cu fonduri din bugetul local”, a declarat Mircea Dușa, prefectul judeţului Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE