Desenează-ți orașul și poți fi premiat de Municipiul Reghin! Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 784 Vizualizări

Desenează-ți orașul și poți fi premiat de Municipiul Reghin!

Copiii reghineni, cu vârsta până la 10 ani inclusiv, sunt invitați să participe la concursul intitulat ”Eu ♥ Reghinul”, cu povești despre orașul lor, ilustrate prin desen. Perioada de desfășurare a concursului este 22 noiembrie-5 decembrie 2018.

Concursul „EuReghinul” se va desfășura pe pagina de Facebook a Municipiului Reghin, (https://www.facebook.com/municipiulreghin/), începând cu data de 22 noiembrie 2018 până la 5 decembrie 2018, ora 20:00.

Prima etapă a concursului  este cea de înscriere, 22.11.2018 – 29.11.2018, respectiv perioada în care va avea loc votarea: 30.11.2018 – 05.12.2018.

29 noiembrie, ultima zi de înscriere

Orice desen depus la sediul Primăriei Municipiului Reghin sau sosit prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Municipiului Reghin după această dată, va fi nul și nu va intra în concurs. Prezentul concurs se va desfășura în perioada 22 noiembrie -5 decembrie 2018, ora 20:00, ora României. Orice candidatură trimisă mai devreme sau mai târziu de această dată nu va fi luată în considerare. După încheierea perioadei de înscriere în concurs (adică 29 noiembrie 2018), Organizatorul va crea pe pagina de Facebook oficială a Municipiului Reghin, un album denumit „Candidaturi concurs- Eu ♥ Reghinul”, în care va face publice toate candidaturile valide care au fost transmise pentru concurs. Pentru a oferi tuturor participanților șanse egale de a câștiga Premiul  de popularitate, timp de 6 zile ( în perioada 30 noiembrie- 5 decembrie 2018), fanii paginii Municipiului Reghin vor putea vota desenul preferat din albumul ce conține toate candidaturile. Votarea se face prin intermediul unui like ( apreciere) la fotografia preferată. Desenul cu cele mai multe like-uri va fi desemnat câștigătorul premiului  de popularitate. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 6 decembrie 2018 printr-un anunț public făcut pe pagina de Facebook a Municipiului Reghin https://www.facebook.com/municipiulreghin/ , la ora hotărâtă de organizator.

Criterii de participare

La acest concurs pot participa copii cu vârsta până la 10 ani, cu domiciliul în Municipiul Reghin. Nu pot participa  la concurs copiii angajaților Primăriei Municipiului Reghin și ai instituțiilor subordonate precum și copiii membrilor Consiliului Local Reghin.Pentru a participa la acest concurs, participanții trebuie să trimită fotografia unui singur desen, prin intermediul unui mesaj privat pe pagina de Facebook a Municipiului Reghin sau pot depune lucrarea la sediul Primăriei Municipiului Reghin, camera 9. Desenele pot fi trimise de către un părinte sau reprezentatul legal al copilului care dorește să participe la concurs.Desenele trebuie să fie creații unice și individuale, realizate în format A4 și să aibă ca autori copii cu vârsta până la 10 ani inclusiv. La încheierea perioadei de înscriere, desenele vor fi expuse pe Facebook într-un album dedicat concursului, pentru începerea perioadei de votare.

Premiul de popularitate

Se acordă în baza voturilor primite de la fani pe pagina de Facebook a Municipiului Reghin. Dși constă într-un un premiu financiar în valoare de 1000 lei.

Marele Premiu

Se acordă de către o comisie desemnată de organizator și cuprinde un premiu în valoare de 1000 lei și transformarea desenului în machetă pentru materialele de promovare ale Municipiului Reghin pentru anul 2019.

Câștigătorii  concursului vor fi anunțați în data de 6 decembrie 2018, prin publicare pe pagina de Facebook a Municipiului Reghin (https://www.facebook.com/municipiulreghin/), după ce organizatorul va valida datele de identificare ale concurenților și după ce va verifica respectarea tuturor condițiilor de participare la concurs, așa cum sunt arătate în prezentul regulament. De asemenea, câștigătorii vor fi înștiințați prin intermediul unui mesaj privat pe Facebook, telefonic sau via e-mail, după ce a furnizat aceste date si a fost valida, asupra datei premierii. Ridicarea premiilor se va face de către câștigători împreuna cu părintele sau reprezentantul legal ai acestora prin prezentarea la sediul Primăriei Municipiului Reghin din str. Petru Maior, nr. 41, Reghin, jud. Mureș, România, până la data maximă de 14 decembrie 2018. Ulterior acestei date, valabilitatea premiului se pierde.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE