Proiect de infrastructură în mapa consilierilor locali: 415 locuri de parcări subterane, în Piaţa Trandafirilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 410 Vizualizări

Proiect de infrastructură în mapa consilierilor locali: 415 locuri de parcări subterane, în Piaţa Trandafirilor

Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş vor decide joi, 29 noiembrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, soarta unui proiect care propune aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Parcaj subteran, zona  centrală Piaţa Trandafirilor” din Municipiul Târgu-Mureş – varianta B. Proiectul este estimat la valoarea de 42.395.860 lei şi prevede construirea, în 36 de luni, a 415 locuri de parcare pe o suprafaţă construită de 12.320 de metri pătraţi.

Ce prevede proiectul

Potrivit iniţiatorului proiectului, dr. Makkai Grigore, viceprimarul UDMR al municipiului Târgu-Mureş, prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş nr. 43 din 15 februarie 2018 s-a aprobat actualizarea, conform legii şi cu respectarea documentaţiilor de urbanism aprobate, a Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii “Parcaj subteran, zona centrală Piaţa Trandafirilor” – varianta B din municipiul Târgu-Mureş.

“Noul Studiu de fezabilitate s-a armonizat cu soluţia elaborată în Studiul de fezabilitate întocmit în noiembrie 2009, varianta B, la care s-au prevăzut în plus două grupuri sanitare a câte trei toalete amplasate la extremităţile parcajului subteran şi s-au restudiat şi optimizat intrările şi ieşirile auto şi pietonale ca amplasament şi ca număr. Principalul scop al proiectului a fost eliminarea locurilor de parcare supraterane în favoarea circulaţiei în zona centrală şi de protejare a zonei istorice. Parcarea este dezvoltată pe un singur nivel subteran, conformat ca fiind un singur corp, având capacitatea totală de 415 autoturisme pe o arie construită de 12.320 de metri pătraţi”, a precizat dr. Makkai Grigore.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE