Activităţi speciale de 1 Decembrie, la Teatrul Ariel Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

Activităţi speciale de 1 Decembrie, la Teatrul Ariel

Teatrul Ariel propune târgumureșenilor un program special cu ocazia Zilei Naționale a României. Astfel, sâmbătă, 1 decembrie, la ora 10.00, va avea loc o reprezentație a spectacolului pentru copii „Punguţa cu doi bani”, în regia Mariei Mierluţ, distins cu Diploma de onoare UNIMA.

În intervalul 16.00-18.00 va avea loc un workshop în cadrul proiectului Forum Teatral. Evenimentul va presupune două ateliere de arte vizuale dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani.
Centenarul Marii Uniri reprezintă tematica atelierelor și se va ajunge aici prin apelul la povești populare românești din cele trei regiuni istorice.
Primul atelier va fi unul de prezentare și de confecționare a păpușilor de teatru. La finalul acestuia, fiecare participant va avea propria păpușă și va putea să o ia acasă.
Al doilea atelier va fi de Pop Up, iar participanții vor învăța metode ușoare, rapide și ingenioase de împăturire, tăiere sau lipire a hârtiei, astfel încât să poată realiza felicitări „mecanice”, care permit ridicarea imaginii din interiorul acestora atunci când sunt deschise.
Având ca tematică Centenarul Marii Uniri, scopul celor două ateliere este ca participanții să rămână în posesia unui obiect care să le amintească de eveniment.

Programul va fi completat de „Perpetuum Ariel”, o expoziţie a păpuşilor din spectacole, în holul Teatrului Ariel, care va fi deschisă între 1 decembrie şi 31 decembrie.

Intrarea la evenimente este gratuită.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE