Faţada Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, reabilitată Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 877 Vizualizări

Faţada Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, reabilitată

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a postat vineri, 30 noiembrie, un mesaj referitor la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul intitulat “Tradiție, modernitate, prestigiu și performanță este ceea ce definește Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian”.


“Clădirea-monument emblematică în Târgu-Mureș, și-a recăpătat strălucirea de altădată în Anul Centenarului Marii Uniri. Am reușit cu succes să reabilităm fațada exterioară cu vopsea specială destinată clădirilor istorice și sablarea cu nisip quarțos a elementelor de piatră. Totodată, am montat un sistem nou de drenare a apei – jgheaburi și burlane noi – ușile au fost restaurate, a fost asigurat un sistem nou de iluminat, am schimbat gazonul și arbuștii. Toate aceste demersuri fac parte integrantă din ceea ce este astăzi Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” – vitalitate și prestigiu! Menționez faptul că anul viitor vom continua lucrările pentru întreaga clădire! La mulți ani, România! La mulți ani, Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian”!”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE