Ioan Mocean (Sărmaşu): “Dumnezeu să ne rânduiască numai bine tuturor!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Ioan Mocean (Sărmaşu): “Dumnezeu să ne rânduiască numai bine tuturor!”

Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, mesajul primarului oraşului Sărmaşu, ing. Ioan Moceanu, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„Am fost la Vișinelu, unde am avut o primă manifestare dedicată Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia din 1918, în cadrul căreia am avut un program organizat împreună cu biserica ortodoxă din localitate, la Monumentul Eroilor din Vișinelu. Aici am avut o slujbă, un Tedeum de pomenire a eroilor participanți la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, unde satul Vișinelu a avut doi delegați în persoana proprietarului de terenuri Dumitru Moga și a cantorului bisericii din Vișinelu, Vasile Crișan, cei doi delegați fiind împuterniciți de comitetul local din Cistelec – cum îi spunea actualului sat Vișinelu în vremea respectivă -, să interpreteze credenționalul la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia. Am avut în program depunere de coroane de flori, un program artistic al elevilor Școlii Gimnaziale „Ovidiu Iuliu Moldovan” din Vișinelu și, bineînțeles, conferirea a două titluri de Cetățean de Onoare post-mortem celor două personalități locale care au participat la evenimentul de acum 100 de ani, respectiv Dumitru Moga și Vasile Crișan.

De Ziua Națională a României, cu ocazia Centenarului Marii Uniri transmit tuturor românilor, tuturor mureșenilor și în mod special sărmășenilor La mulți ani, multă sănătate și Dumnezeu să ne rânduiască numai bine tuturor!”

Ing. Ioan Mocean,

Primarul orașului Sărmașu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE