Home / Timp liber / Primele 10.000 de abonamente pentru NEVERSEA 2019 s-au epuizat
NEVERSEA 2018 (Sursă foto: NEVERSEA)

Primele 10.000 de abonamente pentru NEVERSEA 2019 s-au epuizat

Distribuie

Peste 10.000 de fani și-au asigurat intrarea pe plaja NEVERSEA, unde timp de 4 zile și 4 nopți participanții trăiesc experiențe unice la malul Mării Negre alături de prieteni și de cei mai buni artiști internaționali ai momentului, se anunță în cadrul unui comunicat remis de către Ioana Chifor, PR Manager NEVERSEA Festival. Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Moș Nicolae a trecut deja cu 10.000 de abonamente pe la cei mai înfocați fani ai festivalului NEVERSEA.

Începând de astăzi, de la ora 15.00, toți fanii pot cumpăra abonamente la un preț special pentru cea de-a treia ediție a festivalului NEVERSEA. Acestea se pot achiziționa la 449 de lei plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Sunt disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Fanii festivalului pot cumpăra abonamentele de pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

(A.V.)

 

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.