Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 814 Vizualizări

Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi temporar vacante, dintre care 4 de asistent medical generalist și unul de infirmier, anunță Monitorul Oficial.

Pentru posturile de asistent medical generalist, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat, studii superioare, studii superioare de scurtă durată, studii postliceale de specialitate și un certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Pentru a participa la concurs pentru postul de infirmier, candidații au nevoie de 12 clase absolvite cu sau fără diplompă de bacalaureat și de un curs de infirmier sau dovada înscrierii la un curs de infirmier.

Dosarele se pot depune până în 11 decembrie, de luni până vineri între orele 13.00 – 15.30, la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50. Vor urma testarea psihologică (nu constituie probă de concurs) în 17 decembrie, proba scrisă în 19 decembrie de la ora 9.00 și interviul în 21 decembrie de la 9.00.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462 (Takacs Laura).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE