VIDEO, FOTO: “Balul Centenarului” la Corunca Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 807 Vizualizări

VIDEO, FOTO: “Balul Centenarului” la Corunca

Peste 400 de invitaţi au participat sâmbătă, 1 decembrie, în Complexul Boema din Corunca, la “Balul Centenarului”, eveniment organizat în premieră de omul de afaceri Daniel Cheşa, care deţine şi funcţia de consilier local al comunei Corunca.

Atmosfera a fost întreţinută de maestrul de ceremonii Mircea Socol şi de artiştii Bianca Dan Tătar şi Cristi & Răzvan Band, iar invitaţii s-au simţit excelent, sărbătorind prin muzică şi dans Centenarul Marii Uniri din 1918.

“A fost un bal al comunităţii din Corunca şi al prietenilor localităţii Corunca, în cinstea aniversării Centenarului Marii Uniri şi a Zilei Naţionale a României. Invitaţii au fost din toate categoriile sociale, de la parlamentari la funcţionari publici, poliţişti, medici. A fost un eveniment la care au participat atât invitaţi români, cât şi maghiari. De exemplu, la mine la masă trei din cei zece invitaţi au fost maghiari. Am avut şi un concurs al costumelor populare pentru că jumătate din invitaţi au fost îmbrăcaţi în costume populare. Balul a fost un succes, am avut şi un tort mare cu harta României şi cu cifra 100, iar 75-80% dintre participanţi au fost din Corunca”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Daniel Cheşa.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE