Home / Altele / Fără pretenții, fără replică

Fără pretenții, fără replică

Distribuie

Echipa masculină de polo CSM Târgu-Mureș a fost învinsă fără replică în cele două partide ale etapei a VIII-a din cadrul Superligii Naționale de către Steaua București, liderul campionatului. Abia revenită din Italia de la partida susținută în Liga Campionilor, formația bucureșteană, fără a forța, s-a impus în bazinul din cadrul complexului Weekend din Târgu-Mureș cu 21-5 în primul joc și cu 21-3 în al doilea. Mureșenii au fost depășiți net la toate capitolele, începând de la sprinterii care au obținut pentru oaspeți prima posesie în toate cele patru reprize ale întâlnirilor. În primul joc bucureștenii au primit primul gol abia în repriza a treia, după ce în primele două au înscris de câte patru ori. A fost o repriză a treia mult mai deschisă, cu cele mai multe goluri, steliștii încheind-o și pe aceasta în avantaj, 8-4, cu un număr de goluri egal cu cele înscrise în primele două reprize, dar și primind 4. Evident, oaspeții și-au respectat blazonul și în ultimul act, în care au mai înscris de alte cinci ori și au mai primit un singur gol.

 

Depășiți la fel de categoric

În a doua confruntare Steaua a pornit ca din pușcă și a deschis scorul din primul minut. La nici două minute tabela indica deja 0-3, după care au urmat câteva minute fără nicio realizare. Spre finalul reprizei bucureștenii au apăsat din nou pe accelerație și au mai punctat de alte patru ori, repriză câștigată cu 7-0. Proporțiile scorului puteau fi și mai mari, dar portarul mureșenilor a avut câteva intervenții salvatoare, iar în câteva situații a avut șansă cu barele porții. Cu doar 11 jucători „de câmp”, Steaua efectua regulat la fel ca la hochei, „schimb de linii”, cu câte cinci schimbări. CSM a înscris pentru prima dată la 0-9 și a cedat reprizele 2 și 3 la 2-4 și 1-4. În ultimul act mureșenii n-au mai reușit să înscrie și au primit alte 6 goluri. Au fost două jocuri în care noua echipă mureșeană s-a mult inferiorioară mult mai titratei adversare, reușind rareori să finalizeze cu șut fazele ofensive, pierzând multe alte mingi înainte de a se apropia de poarta adversă. Mureșenii se mențin totuși pe locul 5 al clasamentului și vor susține dubla decisivă pentru consolidarea acestei  poziții în etapa viitoare, când vor întâlni la sfârșitul săptămânii, tot în bazinul propriu, formația Rapid București. Aceasta are cu două înfrângeri mai multe decît mureșenii și au nevoie de două victorii pentru a face schimb de locuri.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș, locul 1 la Cupa Satelor la fotbal U 13, faza pe județ

Distribuie Baza sportivă din comuna Gornești a găzduit recent, în data de 10 martie, etapa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.