Home / Sport / Oră modificată la volei

Oră modificată la volei

Distribuie

Partida de volei feminin din cadrul etapei a XII-a a Diviziei A 2, Seria Vest dintre CSM Târgu-Mureș și CSU Oradea, programată inițial pentru sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 12.00, în sala UMF din Târgu-Mureș va avea loc în aceeași zi, dar de la ora 13.30. Schimbarea orei de disputare a survenit în urma solicitării echipei bihorene, cerere acceptată de către formația mureșeană. Etapa este a doua din retur și ultima din acest an, după care campionatul se întrerupe până în 12 ianuarie. După 11 etape, în clasamentul seriei conduce detașat echipa mureșeană, fiind singura care nu a cedat niciun set în această ediție. Formația din Oradea se află pe podium, în luptă cu FC Argeș Pitești pentru al doilea loc care aduce promovarea în primul eșalon, dar diferența de valoare dintre CSM Târgu-Mureș și celelalte competitoare nu poate intra în calculele adversarelor și face ca această luptă să fie decisă de jocurile directe dintre ele. Argeșencele se află până acum în avantaj în clasament, dar bihorencele au victorie directă. În turul de la Oradea cele trei seturi s-au încheiat la 23, 20 și 19 în favoarea CSM.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.