Home / Eveniment / FOTOGALERIE: UMFStore, inaugurat la UMFST Târgu Mureș
UMFStore, un loc plin de viață și de articole atractive (Foto: Andrei Vornicu)

FOTOGALERIE: UMFStore, inaugurat la UMFST Târgu Mureș

Distribuie

La finalul Zilelor UMFST, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a oferit studenților, cadrelor didactice, dar și celor care admiră activitatea instituției un prilej de bucurie: la sediul Universității a fost inaugurat UMFStore. Magazinul oficial al Universității dispune de un spațiu modern, generos și prietenos.

UMFStore are în ofertă o gamă bogată de articole de îmbrăcăminte, cadouri, accesorii, rechizite, electronice și produse de colecție. În plus, vine în întâmpinarea studenților cu un concept care îmbină cafeneaua și Librăria Universității.

Începând cu data de 20 decembrie, cei interesați își pot comanda produse marca UMFST online de pe site-ul www.shop.umftgm.ro.

Un brand din ce în ce mai puternic

Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, consideră că deschiderea magazinului reprezintă un pas necesar în evoluția imaginii pe care UMFST și-a consolidat-o de-a lungul timpului.
„UMFStore este o altă formă pe care UMFST o utilizează pentru a-și promova imaginea. Dincolo de lucrurile pe care le facem bine în Universitate, ne interesează foarte mult ca studenții și cadrele didactice să simtă că aparțin acestei universități. Deja există un brand al UMFST care cred că merită promovat pe toate căile, inclusiv prin produsele noastre promoționale care poartă sigla și emblema UMFST. Cred că cei care vor purta sau vor folosi obiecte cu UMFST vor fi mândri că aparțin acestei comunități. Cei care încă nu sunt membri ai UMFST, își vor dori să devină. Este un proiect care are și o valoare sentimentală pentru că suntem în apropierea Crăciunului și pentru că este foarte frumos să îi dai cuiva un cadou care să aibă sigla UMFST”, a fost de părere Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Forma, la același nivel cu conținutul

Prof. univ. dr. Silviu Morariu, coordonator University Press, a făcut câteva precizări suplimentare referitoare la impactul pe care o astfel de inițiativă îl va avea la nivel de imagine.
„Astăzi am redeschis UMFStore într-un spațiu regândit și redimensionat, adus la standarde universitare. Este o parte a unui mecanism mult mai complex de creare, de promovare și de augmentare a imaginii universității, pentru că nu numai conținutul contează, ci și forma. Sper ca prin acest instrument să devenim mult mai atractivi pentru viitorii studenți, iar o universitate puternică are nevoie de o imagine puternică, UMFStore reprezentând interfața universității noastre. Noi încercăm să realizăm acest brand al universității, să promovăm calitatea acestor produse extrem de atractive pentru studenți, cadre didactice și pentru cei care își doresc să devină studenți ai UMFST”, a concluzionat Prof. dr. Silviu Morariu.

UMFStore este deschis de luni până vineri între orele 7.30-15.00.

Andrei VORNICU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.