Home / Sport / Seria negativă a mureșencelor continuă

Seria negativă a mureșencelor continuă

Distribuie

În penultima etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin CSM Tîrgu-Mureș a suferit a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu, 55-93 cu Phoenix Știința Constanța. După un tur foarte bun, cu un parcurs fără niciun eșec pe teren propriu și doar două înfrângeri în deplasare, ambele la fruntașele grupei valorice B, mureșencele au slăbit mult ritmul, cedând chiar la sor returulu în fața acestora. Eșecul cu constănțencele era astfel previzibil, ținând cont de faptul că echipa are în componenți multe jucătoare fără experiență, iar în ultimele partide au lipsit din lot din cauza unor accidentări principalele jucătoare. Evoluția modestă din această partidă a făcut ca oaspetele că câștige fără să forțeze toate cele patru sferturi ale întâlnirii: 12-27, 19-24, 16-19, 8-23.
Depășite la toate capitolele
Aflate pe prima poziție și o singură înfrângere, dar și aceea la „masa verde”, oaspetele s-au istalat la conducere din start și au dominat la toate capitolele. Mureșencele au înscris primul coș al mrciului, dar nu au mai punctat în utmătoarele trei minute, permițând constănțencelor să se desprindă rapid. Revenirea americancei Angel Robinson nu și-a pus amprenta pe jocul unei echipe mult inferioară și ca talie, în fața unei echipe mai experimentate și mult mai mobilă și mai exactă în aruncări. Aceasta a fost cea mai bună marcatoare a jocului, cu 22 de puncte, dar CSM a realizat și de această dată procentaje fosrte slabe, cu doar trei aruncări de 3 puncte reușite, față de 12 ale oaspetelor. Celelalte marcatoare au fost: Bianca Voica 13 (1×3), Mihaela Maxim 10 (2), Antonia Radu 4, Alexandra Bobar 4, Cristina Badi 2. Au mai jucat Andreea Feiseș, Diana Ignat, Bokor Beata, Iohana Borșan.
C ea mai bună marcatoare pentru Phoenix a fost Bianca Fota, cu 21 puncte și 4 reușite de la distanță.
CSM ocupă în clasamentul de 7 echipe a grupei B locul 4, cu 6 victorii și 5 înfrângeri și va juca în cadrul ultimei etape din prima fază în deplasare, la București, cu Agronomia, formație aflată pe ultimul loc, cu doar două victorii. Partida are loc luni, 17 decembrie, de la ora 18.00, în sala Agronomia din Capitală.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.