Home / Sport / Dublu eșec al poloiștilor

Dublu eșec al poloiștilor

Distribuie

În dubla etapei a IX-a a Superligii masculine de polo, ultima a turului, CSM Târgu-Mureș și Rapid București și-au disputat în bazinul din complexul târgumureșean Weekend locul 5 al clasamentului. Aflate la egalitate de puncte la mijlocul clasamentului (locurile 5 și 6), cu avantaj la golaveraj de partea bucureștenilor, cele două formații au confirmat așteptările, ambele jocuri fiind foarte echilibrate. Spre dezamăgirea gazdelor, în ambele s-a impus Rapid, desprinzându-se la 6 puncte de mureșeni. Cu avantaj de 39 de goluri, giuleștenilor le era suficientă o singură victorie în bazinul mureșenilor pentru a-și păstra poziția a cincea în clasament. Au reușit acest lucru în prima partidă, învingând la un singur gol diferență, scor 10-9.
Tentativă de revanșă eșuată
Cu obiectivul ratat după prima întâlnire, elevii antrenorului Edward Andrei au încercat în a doua partidă să-și ia revanșa cu o victorie care mai avea valoare doar pentru palmares. Nu au reușit nici de această dată, rapidiștii fiind cei care au impus ritmul și în aceast joc. Oaspeții au învins cu 8-6 și au condus în permanență. La finalul primei reprize au reușit să se desprindă la 3-1 și au majorat scorul în debutul celei de-a doua. CSM s-a apropiat din nou la două goluri și a ratat apoi chiar și în superioritate numerică un atac care îi readucea în joc. Tot Rapid a fost cea care a înscris, ducând scorul la 5-2. Mureșenii au reușit totuși înaintea pauzei mari să mai înscrie de două ori, câștigând repriza cu 3-2. La reluare au abundat marile ratări din partea ambelor echipe. Gazdele au reușit totuși egalarea la 5 în penultimul minut, dar în același minut au mai primit din nou un gol, rapidiștii reușind în ultimele secunde a reprizei a treia să se desprindă din nou la două goluri. Au câștigat cu 2-1 repriza și conduceau cu 7-5 înaintea ultimului act. Acesta a fost din nou foarte sărac în realizări, cu câte un singur gol de fiecare parte, ambele reușite spre final. Mureșenii au avut în câteva situații șansa de a egala, dar lipsa de experiență și precipitarea și-au spus cuvântul. Au avut multe acțiuni în care nu au finalizat cu șut, iar când au reușit acest lucru acestea au fost slabe sau imprecise.
Mureșenii se mențin pe locul 6, un loc totuși onorabil pentru o echipă debutantă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.