Un Crăciun rock cu Altar și Aurora Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

Un Crăciun rock cu Altar și Aurora

Formațiile Altar și Aurora îi așteaptă pe iubitorii muzicii rock cu un show de poveste în Jazz & Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș) duminică, 23 decembrie, începând cu ora 20.00.

Înființată la Cluj-Napoca, formația Altar s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România, se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului. Promotoare a muzicii de atitudine, Altar a scris un important capitol din istoria muzicii rock românești. A lansat două EP-uri și cinci albume, a concertat cu succes în toată țara, și a fost nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.
După 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, Altar rămâne una dintre cele mai apreciate, populare și spectaculoase trupe live din țară, fiecare concert al formației fiind o experiență unică pentru public.

Aurora nu este o trupa de staruri-rock. Le place să cânte pe scenă și să creeze împreună. Conform declarației lor, nu au o armată de sute de mii de fani, dar în schimb au câteva sute de prieteni.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE