Ama Residence III.  Noi blocuri și planuri pentru case, în cartierul Unirii Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 4475 Vizualizări

Ama Residence III.  Noi blocuri și planuri pentru case, în cartierul Unirii

Complexul AMA Residence va fi extins în 2019 cu încă 9 blocuri P+2+M, a câte 14 apartamente cu două camere fiecare. Maco Construct, compania care a dezvoltat proiectul are în plan și amplasarea de case noi în complex, în anii ce urmează.

Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL. ”Imobilele construite au un regim de înălțime P+2+M, iar apartamentele sunt alcătuite din living, bucătărie, loc de servit masa, un dormitor, o baie și spațiu de depozitare. Locuințele colective au prevăzute alveole de parcări, locuri de joacă și odihnă în zonă ferită de circulație.

Investitorul a reușit să ofere, într-un cost foarte bun, un alt gen de locuințe decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nicio abatere sau concesie în ceea ce privește execuția și proiectarea. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor. Complexul este proiectat pentru un grad ridicat de confort”, a explicat acesta.

Ama Residence III este prevăzut să se desfășoare pe 10.688 metri pătraţi, pe strada Vasile Săbădeanu. Străzile propuse vor avea două benzi de circulaţie de 3 metri fiecare şi trotuare de 1,5 metri pe o parte. Pe trotuare se va monta iluminatul stradal.

Complexul este amplasat în cartierul Unirii din Târgu Mureș, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la drumul principal.

Ama Residence se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor.

AMA Residence III vine după alte două proiecte ale dezvoltatorului, duse la bun sfârșit: 40 de case pe două niveluri, predate la cheie, în etapa I și 9 blocuri P+2+M, a câte 14 apartamente cu două camere fiecare, aflat în faza de finalizare.

Informaţii suplimentare: www.amaresidence.ro

A consemnat Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE