Home / Slider / Baschetbalistele, debut cu victorie

Baschetbalistele, debut cu victorie

Distribuie

În prima etapă a fazei a doua din Grupa Galbenă (a doua valorică) din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, CSM Târgu-Mureș a învins pe teren propriu cu 72-46 (21-9, 19-11, 21-11, 11-15) formația ACS KSE Târgu Secuiesc. Prima jumătate a actului de debut a fost echilibrată, oaspetele reușind să preia de două ori conducerea, ultima dată cu 5-4. A fost și ultima oară, dar sfertul a fost cel în care s-a înregistrat și cea mai mare diferență. Până la pauză covăsnencele n-au mai reușit să înscrie decât 4 puncte, după care elevele antrenorului Ionel Brustur n-au mai cedat inițiativa. În cel de-al doilea sfert s-a reușit rapid desprinderea la peste 20 de puncte, dar oaspetele au mai redus până la pauza mare. La reluare CSM și-a asigurat victoria, după care a redus ritmul, cedând la 4 puncte ultimul sfert. Cele mai multe puncte pentru CSM le-a înscris Angel Robinson, cu 16, urmată de Antonia Radu și Alexandra Bobar, cu câte 12, niciuna cu vreo reușită de 3 puncte. Cu două astfel de reușite a fost Mihaela Maxim, care a înscris 9 puncte, celelalte marcatoare fiind Andreea Feiseș 8 (1×3), Bianca Voica 7 (1), Iohana Borșan 5 (1), Bokor Beata 3.

Următorul joc al mureșencelor va avea loc în 7 ianuarie, la București, cu Rapid.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.