Confort și calitate marca Ferestre Partner Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Confort și calitate marca Ferestre Partner

Așa cum ne-am obișnuit clienții în cei 15 ani de activitate, continuăm să oferim soluții tehnice de ultimă generație, cu un grad ridicat de confort și siguranță.

Găsiți mai jos propunerile noastre pentru o locuință frumoasă, sigură și confortabilă.

Confortul termic, fonic și siguranța sunt asigurate de:

  1. Profilele încorporate în tâmplărie și anume profile cu adâncimi constructive de 76mm, 82mm, 92mm, profile Clasa A fabricate și caserate exclusiv în Germania, rigidizate în standard cu armături din oțel, zincate, cu grosimea de 2mm, închise în toc. Profilele cu adâncimi de construcție 82mm și 92mm sunt profilele preferate pentru casele pasive.
  2. Siguranța este oferită de sistemul de feronerie Maco MultiMatic, de înaltă calitate, cu toate punctele de închidere antiefracție – în standard, echipat cu microventilație și mecanism împotriva acționării incorecte.

Clienții noștri pot alege acum sistemul de balamale ascunse pentru un design exclusivist al ferestrei.

  1. Pachetul de geam termoizolant, cu grosimi de 40mm-48mm-52mm-60mm, cu sticlă de ultimă generație Planistar Sun, cu grosimea de 6mm, alături de cea mai nouă soluție de etanșare – DuraTherm.

DuraTherm este distanțierul termic (Warm Edge) aplicat robotizat, care fixează colile de sticlă, astfel încât ferestrele să fie performante, frumoase și longevive.
Această tehnologie permite înlocuirea unui ansamblu de componente, folosit la distanțierele clasice, cu o componentă unică, realizată dintr-un material compozit cu înalte performanțe de izolare, etanșeizare și rezistență. Acesta ia o formă estetică discretă, ce îl recomandă ca fiind invizibil.

Printre soluțiile de 5* marca Ferestre Partner se regăsesc:

*MEGACULISANTA – DESCHIDERE MARE, VIZIBILITATE ȘI PROTECȚIE

Beneficii

  • VIZIBILITATE – MegaCulisanta îți va oferi o perspectivă completă asupra exteriorului casei tale, având o lungime de până la 6.5m și o înălțime de până la 2.7m
  • DESCHIDERE MARE – Prin deschiderea de până 3.2m a ușii, poate trece aerul curat de afară, briza relaxanta, sunetul ploii și ai sentimentul ca ești în natură.
  • LUMINA – O casă plină de lumină naturală este o casă ce contribuie la sănătatea generală a familiei.
  • SIGURANȚA – MegaCulisanta te va proteja de vizitele nedorite prin sistemul de închidere și sticlă antiefracție utilizate în pachetul de geam termoizolant.
  • TRECERE LINĂ – Să scoți pe terasă o măsuță cu rotile, un fotoliu sau căruciorul copilului, este foarte ușor, pentru că pragul special face trecerea foarte lină.
  • ESTETIC – Aspecul general al casei va fi remarcabil, pentru că sunt apreciate casele moderne cu ferestre și deschideri mari.
  • CONFORT – Te vei bucura de ceea ce-ți place, pentru că performanțele de protecție ale ușii au capacitatea de a ține afară frigul și zgomotele nedorite.
  • SILENȚIOASĂ – Poți ieși și intra fără să deranjezi pe nimeni, ajutat de sistemele de deschidere și rulare silentioase, precum și de sistemul de închidere silențioasă SoftClose.
  • MANEVRABILITATE – MegaCulisanta este foarte ușor de manevrat, chiar și de către copii, datorită sistemului special de ridicare și alunecare lină.
  • AUTOMATIZARE – Pentru momentele în care vrei să te bucuri total de clipe de relaxare, poti opta pentru sistemul de deschidere automată a ușii cu telecomandă sau buton.

*PLACAREA LA EXTERIOR CU PROFILE ALUMINIU

Designerii si arhitecții au acum la dispoziție o paletă largă de posibilități pentru realizarea proiectelor personale. Pot îmbina astfel avantajul ferestrelor moderne din PVC cu personalizarea imobilelor prin placarea la exterior cu profile din aluminiu, vopsite în gama cromatică RAL (peste 300 nuanțe disponibile).

Un alt avantaj al placării este îmbunătățirea rezistenței și longevității ferestrei, design modern cu contururi drepte.

Placarea cu aluminiu la exterior este disponibilă pe profil Salamander cu 6 camere de izolare, adâncime de construcție 82mm, rigidizat cu armături din oțel, zincate, de 2mm, închise pe toc, echipare cu geam termoizolant triplu, grosime pachet între 48 – 52mm.

*PROTECȚIE SOLARĂ EXTERIOARĂ – STORURI EXTERIOARE WAREMA

Storurile exterioare combină protecția solară perfectă de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemănătoare cu jaluzelele, numai că sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc și rezistă chiar la intemperii extreme.

Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior în aproape orice unghi dorit, ele asigură la orice oră din zi, luminozitatea adecvată a încăperii.

Storurile protejează împotriva privirilor indiscrete din exterior, însă nu stânjenesc aproape de loc privirea în afară. Prin paleta largă de culori a lamelelor și a șinelor de ghidare, storurile Warema constituie, în același timp, elemente stilistice pentru accentuarea fațadelor.

După dorința fiecărui beneficiar, storurile se adaptează fațadei sau marchează accente optice.

Din capitolul protecție solară fac parte și rulourile exterioare, oferite în varianta  suprapusă sau aplicată, din aluminiu, cu plasă insecte încorporată, acționate manual sau cu telecomandă.

În ceea ce privește protecția antiinsecte, oferim soluții tehnice pentru toate cerințele, printre care plasa insecte tip plisse, pentru deschideri mari, într-o paletă coloristică variată.

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm cu drag în showroom, pe strada Livezeni nr. 4 A.

Ferestre Partner

Showroom: str. Livezeni nr.4/A2, Târgu Mureș

(în curtea Coop. Metalul)

Contact: 0744-201848, 0265-256274

www.ferestrepartner.ro

Facebook: Ferestre Partner

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE