Barrier – produse de top pentru locuințe, la Târgu-Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1829 Vizualizări

Barrier – produse de top pentru locuințe, la Târgu-Mureș

Magazinul-showroom Barrier, deschis recent în Târgu-Mureș, oferă soluții moderne și fiabile pentru cei care doresc să își echipeze locuința cu uși și ferestre de calitate. Uși de exterior cu deschidere prin amprentă, ferestre prevăzute cu rulouri aplicate sau suprapuse pentru jaluzele, acționate prin telecomandă sau manual, ori fereastra GENEO, de ultimă generație, cu un coeficient de transfer termic foarte redus, certificată Passive House Certificate pentru case pasive, sunt doar câteva dintre produsele Barrier, pe care le puteți testa în magazinul din Târgu-Mureș.

Gabriel Gorea, administratorul francizei (GMI Construct), cel care a reușit să aducă produsele Barrier în Târgu-Mureș, a explicat decizia de a investi în noul magazin:„Noi ne adresăm clienților care caută calitate. Am mai activat pe piața din Mureș și știu că în zonă oamenii sunt preocupați de calitate. Este o oportunitate pentru noi, dar și pentru clienți. Compania care deține brandul Barrier a investit mult în testarea produselor, în cercetare și inovare, dar și în perfecționarea continuă a oamenilor și proceselor de producție. Este un concept nou pe piața autohtonă de producție a tâmplăriei din PVC și aluminiu, bazat pe investiții în persoane și tehnologie. Ce aduce nou Barrier pe piața din Târgu-Mureș? Ne evidențiem prin calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim clienților. În showroom putem oferi produse și servicii din cele mai complexe, începând cu tâmplărie din PVC și aluminiu, până la sisteme de culisare performante, sisteme de umbrire prin rulouri acționate manual sau electric, uși de garaj, toată gama pentru închiderea locuințelor regăsindu-se în portofoliul nostru.  Furnizorii noștri de materie primă sunt de top. Vorbim de profil REHAU, feronerie Roto, sticlă Saint Gobain. Toate alcătuiesc o tâmplărie de calitate superioară și aduc un confort termic ridicat.”

Barrier, cu noutăți pe piața din România

În showroom-ul din Târgu-Mureș se poate găsi o gamă largă de produse speciale. Amintim aici: uși de exterior care au deschiderea prin amprentă, având o amprentă principală și până la 99 de alte amprente adiționale, ferestre prevăzute cu rulouri aplicate sau suprapuse pentru jaluzele, acționate prin telecomandă sau manual, fereastra GENEO, de ultimă generație, cu un coeficient de transfer termic foarte redus și certificată Passive House Certificate pentru case pasive. Există și uși cu o închidere antiefracție cu bolț și cioc. Nu în ultimul rând, ar fi de amintit o culisantă cu ridicare, un perete mobil care permite deschidere foarte mare, de zeci de metri pătrați, cu pierderi mici de căldură. Întreaga gamă de produse este customizabilă după preferințele clientului.

Mai multe detalii despre produse puteți afla în rândurile de mai jos și la magazinul Barrier, pe strada Gheorghe Doja nr. 129 (colț cu strada Alba Iulia).

Ferestre și uși pentru case pasive

Aceasta este categoria de ferestre și uși pentru case pasive de la Barrier®. Profilele REHAU de top, Geneo PHZ®, conferă caracteristici izolatoare și de stabilitate optime.

Barrier 100 desăvârșește simfonia izolației perfecte.

În concordanță cu principiul de bază al casei pasive – mai mult confort cu mai puțină energie – ferestrele Barrier 100 au adus parametrii de termoizolare și etanșeizare la valori nemaiîntâlnite până acum. În concordanță cu același principiu, aportul ferestrelor Barrier 100 este complet doar dacă și celelalte elemente ale construcției sunt la fel de inovatoare și eficiente energetic.

Materiale de top

Materialele de înaltă calitate utilizate la producerea ferestrelor Barrier 100, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.

RAU-FIPRO – armarea în masă permite folosirea termo-modulelor

RAU-FIPRO® este rezultatul unei tehnologii de ultimă generație, folosită în industria aerospațială și în Formula 1. Armarea în masă a profilelor REHAU Geneo PHZ® crește considerabil portanța panourilor de tâmplărie, nemaifiind necesară utilizarea armăturii metalice. Astfel, camerele profilului primesc termo-module, crescând capacitatea de izolare.

Etanșeizarea și aportul de aer proaspăt.

Elementele mobile de închidere trebuie să fie etanșe, să nu permită pierderi mai mari de 0,6 din volumul de aer al casei, într-o oră.

Termoizolația și consumul de energie

Indicii de transfer termic ai materialelor opace (ziduri, acoperiș, planșee peste terenul de fundare) trebuie să se situeze între 0,1 și 0,15 W/m2K. Pentru încălzire și răcire, consumul anual va fi de maxim 15 kW/m2/an sau maxim 120 kW/m2/an (energie primară), incluzând iluminatul și prepararea apei calde menajere. Sistemul de încălzire este opțional, iar în cazul prevederii acestuia, puterea nu va fi mai mare de 10W/m2.

O gamă largă de profile pentru ușile Barrier®

Barrier® știe că ferestrele unei case sunt importante, iar confortul asigurat de acestea nu poate fi deplin decât cu uși ce îndeplinesc aceleași criterii de calitate, izolare și siguranță. Indiferent de tipul acestora, de intrare, de terasă sau panoramice, ușile Barrier® sunt accentul distinctiv al personalității casei dumneavoastră.

Profile specifice fiecărei tipologii funcționale

Tipologia profilelor ușilor Barrier® corespunde fiecărui tip funcțional de ușă ce poate fi întâlnit la o locuință, având caracteristicile adaptate solicitărilor. Gama acestora este largă, pornind de la profile standard, robuste și izolatoare, până la profilele de top, la care design-ul dă formă celor mai înalte performanțe și exigențe.

Materiale de top

Profilele din PVC de la REHAU® de înaltă calitate, utilizate la producerea ușilor Barrier®, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.

Siguranță

Asigurarea siguranței locuinței dumneavoastră prin protecția împotriva efracției este o funcție foarte importantă. Elemente speciale de blocare împreună cu alte elemente de siguranță, permit stabilirea unui nivel de protecție superior.

Economie de energie

Randamentul energetic al profilelor pentru uși este foarte ridicat, fiind comparabil cu cel al profilelor pentru ferestre. Etanșeizarea superioară împiedică formarea curenților de aer ce ar genera pierderi termice nedorite.

Gama produselor Barrier Garaj

Ușile de garaj Barrier® răspund unei game largi de utilizări, cu design-ul și siguranța de care aveți nevoie. Astfel, Barrier® vă oferă soluții personalizate variate, pentru:

  • Uși de garaj tip rulou
  • Uși secționale de garaj industriale și rezidențiale
  • Acționări și automatizări de porți și uși de garaj
  • Bariere acces incinte și soluții pentru parcări publice
  • Perdele metalice

Esența produselor Barrier®

Funcționalitate ridicată și design integrat, aceasta este definiția, pe scurt, a ușilor de garaj de la Barrier®. Produsele Barrier Garaj servesc cu responsabilitate și dedicare accesul autovehiculelor în incinte și clădiri.

Magazin Barrier Târgu-Mureș

Produse, tâmplarie PVC și Aluminiu, uși de garaj, rulouri, cabine de duș,

uși de sticlă, scări de sticlă, balustrade de sticlă, ferestre de mansardă.

Contact

Strada Gheorghe Doja nr. 129

Bodo Alina Veronica – consilier vânzări . Telefon 0786 365 299.

Laszlo Zoltan – agent vânzări. Telefon 0733 141 102.

Email : mures@barrier.ro

Elena POLEARUŞ

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE