Home / Joburi / Angajări la Casa Județeană de Pensii

Angajări la Casa Județeană de Pensii

Distribuie

Casa Județeană de Pensii organizează concurs pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru cele două posturi de consilier, clasa I, grad profesional asistent, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitate de 1 an.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional principal, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitate de 5 ani.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitate de 7 ani.

Toate cele 4 posturi presupun competențe lingvistice de comunciare engleză – nivel de bază, dovedit prin diplomă/certificat/atestat de competență lingvistică și competențe în domeniul tehnologiei informației (aptitudini în folosirea calculatorului) – nivel de bază, dovedit prin diplomă/certificat/atestat de competență.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 10 ianuarie, urmând proba scrisă în 28 ianuarie, ora 10.00.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 311 021, interior 108.

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Invazie de Tigrii platanului în centrul municipiului Târgu Mureș

Distribuie Din cauza valului de căldură din ultima perioadă, târgumureșenii se confruntă cu o nouă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.