Mesajul de Anul Nou transmis de Klaus Iohannis Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Mesajul de Anul Nou transmis de Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis cu ocazia Anului Nou un mesaj video pe pagina oficială de Facebook, în care a evidențiat anul aniversar pe care țara noastră îl încheie și responsabilitatea de a continua munca de consolidare națională pe care au început-o înaintașii noștri.
„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificaţie profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei naţiunii noastre şi ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generaţiilor viitoare o democraţie puternică şi o ţară dezvoltată. Să construim, aşadar, împreună următorul secol de existenţă a României cu mult curaj, implicare civică şi ataşament ferm faţă de valorile statului de drept“, a fost îndemnul lui Klaus Iohannis.

Președintele a precizat și poziția importantă pe care o va avea România în cadrul UE, în anul ce va începe: „2019 este anul în care ţara noastră va deţine, pentru prima dată, Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate şi să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulţi ani şi un An Nou fericit tuturor!“, a transmis Klaus Iohannis la finalul mesajului.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE