Direcția pentru Agricultură Județeană Mureș angajează Agricultura
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1361 Vizualizări

Direcția pentru Agricultură Județeană Mureș angajează

Direcția pentru Agricultură Județeană Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs pentru primul post de consilier, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul agronomie specializarea agricultură, în domeniul horticol, specializarea horticultură, în domeniul zootehnie specializarea zootehnie și medicină veterinară și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Pentru al doilea post de consilier, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul ingineria produselor alimentare, în domeniul biotehnologii și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se pot depune până în 9 ianuarie, ora 16.00, la sediul instituției din Piața Mărășești, nr. 15. Vor urma proba scrisă în 21 ianuarie și interviul în 23 ianuarie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 262 145, interior 107 sau la agro@dadr-mures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE