Antrenament cu puncte Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Antrenament cu puncte

Primul meci al echipei de baschet masculin CSM Târgu-Mureș din acest an, disputat sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș a fost mai degrabă un antrenament cu public, pe puncte. Mureșenii au întâlnit în etapa a XVI-a a sezonului regulat din cadrul grupei valorice C a Ligii Naționale, formația Rapid București. Scorul partidei a fost 108-50 (28-12, 27-11, 33-13, 20-14), elevii antrenorului George Trif fiind concentrați mai degrabă pentru a oferi spectacol suporterilor și de a realizarea „norma”, suta de puncte fiind reușită pentru a zecea oară în această ediție. Întâlnirea nu a avut istoric, mureșenii reușind despriderea încă din primul act, la pauza mare avantajul fiind deja de peste 30 de puncte. Fără să lase garda joc, jucând și pentru public, cu numeroase acțiuni încheiate cu slam-dunk-uri, CSM avea la ultima pauză deja 88 de puncte înscrise și avantaj de 52 de puncte. Cele 100 de puncte au fost reușite la coșul lui Steff de la jumătatea ultimului sfert, după care, la scorul de 100-44, jocul și-a pierdut din dinamism. Un lucru mai puțin plăcut pentru mureșeni a fost accidentarea căpitanului Sánta Szabolcs încă din primul minut al partidei, după ce acesta înscria primului coș al jocului.

CSM se menține în fruntea grupei, la egalitate cu liderul Phoenix Galați și va avea ca adversare în ultimele două etape ale primei faze formațiile clasate pe ultimele două locuri în grupa C, CN Aurel Vlaicu București (în deplasare) și Universitatea Cluj, pe teren propriu.

Marcatorii CSM în acest meci au fost: Ernests Kalve 18 (1×3), Kilyén Örs 18 (4), Alin Borșa 17 (1), Vladislav Șolopa 16, Bölöni Tamás 12 (2), Goran Martinic 11 (3), Engi Rosenfeld Dávid 7 (1), Steff Norbert 7 (1), Sánta Szabolcs 2. A mai jucat Daniel Ștețca.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE