Transilvania Motor Ring – “circuitul de casă” al automobilismului sportiv românesc? Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 770 Vizualizări

Transilvania Motor Ring – “circuitul de casă” al automobilismului sportiv românesc?

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a anunțat recent care sunt noutățile pentru sezonul 2019 în automobilismul sportiv românesc. În ceea ce privește județul Mureș, FRAS este interesată de circuitul de la Cerghid, dezvoltat de Consiliul Județean cu finanțare european.

 

Astfel, FRAS a anunțat că este “în discuții înaintate cu Transilvania Motor Ring pentru semnarea unui parteneriat prin care circuitul de la Târgu Mureș va primi omologare națională și va deveni “circuitul de casă” al automobilismului sportiv românesc. Ca urmare, majoritatea competițiilor de circuit, autoslalom, time-attack, drag racing și posibil și karting se vor desfășura acolo. În plus, prin această colaborare dintre FRAS și ”Transilvania Motor Ring”, federația își propune promovarea unui nou concept de tip ”FRAS-Motorsport Weekend”, două zile de motorsport, team building, concursuri pentru amatori, lansări de noi modele auto, vânzări de articole de motorsport, etc, eveniment la care sunt invitate toate cluburile sportive afiliate FRAS pentru a-și promova sportivii legitimați, a-și promova interesele sau partenerii. Desigur, în paralel, se va continua dezvoltarea circuitelor stradale prin intermediul Super Rally-ului și vor fi discuții și cu alte circuite din țară”.

„Transilvania Motor Ring” a fost inaugurat oficial în 10 noiembrie. Circuitul a costat peste 55 milioane de lei, investiţie realizată prin intermediul proiectului „Parc Auto Pentru Sporturi cu Motor”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013. Mai multe detalii despre circuit puteți afla AICI și AICI 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE