Inconştienţi prinşi la volan fără permis de conducere! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Inconştienţi prinşi la volan fără permis de conducere!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat joi, 10 ianuarie, prin intermediul unui comunicat, mai multe cazuri de conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

Infracţiuni la Târgu-Mureş, Pogăceaua şi Sângeorgiu de Mureş

La data de 10 ianuarie, la ora 00.27, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, au oprit în trafic, pe strada Viile Dealului Mic din localitate, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Târgu-Mureş. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 9 ianuarie, la ora 23.20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au oprit în trafic, pe raza localităţii Pogăceaua, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Pogăceaua. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 9 ianuarie, la ora 18.20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe raza localităţii Sângeorgiu de Mureş, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Sângeorgiu de Mureş. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE