La Mulţi Ani, prof. dr. Tiberiu Băţagă! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 688 Vizualizări

La Mulţi Ani, prof. dr. Tiberiu Băţagă!

Reputatul medic ortoped prof. dr. Tiberiu Băţagă adaugă joi, 10 ianuarie, încă o floare în frumosul buchet al vieţii, prilej cu care redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi îl felicită şi îi transmit cele mai sincere urări de sănătate.

Recunoscut pe plan naţional şi internaţional pentru valoarea şi profesionalismul său, prof. dr. Tiberiu Băţagă a contribuit, în anul 2018, la acreditarea centrului medical din Târgu-Mureş drept centru de training ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee and Arthroscopy), singurul centru de acest fel din Europa Centrală, perfomanţă care recunoaşte valoarea medicilor ortopezi din clinicile de ortopedie târgumureşene.

Interesul pacientului, mereu pe primul plan

Într-un interviu acordat cotidianului Zi de Zi în anul 2018, prof. dr. Tiberiu Băţagă mărturisea că acreditarea şcolii de ortopedie din Târgu-Mureş drept centru de training ESSKA poate reprezenta, înspre binele pacientului, un model de urmat pentru alte specialităţi medicale

“Discutam cu colegii mei despre faptul că nu prea știm centre de acest fel nici în alte specialități și cred că acesta ar fi un bun început pentru alții ca să ne urmeze exemplul. De altfel, eu sunt foarte determinat să sprijin dezvoltarea unei astfel de rețele în România, în celelalte centre universitare care colaborează foarte bine cu noi. Și acest lucru va fi benefic în primul rând pentru pacienți, pentru viitorii medici specialiști. Vor avea condiții decente de lucru și vor ști că ceea ce fac este apreciat. Altfel sună frumos că vei avea niște venituri, este o reabilitare morală față de personalul medical, dar nu numai asta contează ci și condițiile din spital. Dacă sunt niște condiții civilizate în care pacientul este investigat, se fac anumite examinări, se ajunge la un diagnostic și se face tratamentul, persoana respectivă va fi mulțumită. Dacă tu nu ai acest back-up pus la punct și sunt niște condiții care nu corespund secolului nostru, atunci este normal să apară pacienții să solicite să facă investigații și tratament în străinătate”, a declarat sărbătoritul zilei de astăzi.

Totodată, în acest an prof. dr. Tiberiu Băţagă va prelua preşedinţia Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie, un motiv în plus să îi urăm multă putere de muncă în activitatea domniei sale!

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE