Home / Slider / Drept la replică la articolul „100 de ani de sport mureșean”, o lucrare plagiată și cu foarte multe greșeli de conținut!”

Drept la replică la articolul „100 de ani de sport mureșean”, o lucrare plagiată și cu foarte multe greșeli de conținut!”

Distribuie

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Mureș a luat act de articolele preluate în ultimele zile de publicația dumneavoastră de la reputatul ziarist sportiv mureșean, domnul Aurel Rațiu, referitor la lucrarea realizată cu prilejul “Galei Sportului Mureșean 2018” și intitulată “100 de ani de sport mureșean”.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a încercat ca, în Anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, să sărbătorească într-un mod special sportivii la sfârșitul anului și să creioneze un eveniment deosebit față de precedentele.

În ciuda timpului foarte scurt avut la dispoziție, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a simțit nevoia ca atunci, în ceas de sărbătoare națională, să prețuiască mai mult ca oricând aceste rezultate și să lase o urmă despre zestrea bogată a sportului mureșean.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a dorit ca evenimentul respectiv să fie un simplu gest de recunoștință, respect și admirație față de niște oameni cu totul și cu totul deosebiți, adevărate personalități ale județului Mureș, care au reprezentat cu cinste sportul românesc.

Prin cele două momente importante ale “Galei Sportului Mureșean” din decembrie anul trecut, inaugurarea Muzeului Sportului Mureșean la Sala Sporturilor și tipărirea lucrării “100 de ani de sport mureșean”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș a încercat să scoată la iveală performanțe, dar și povești ale acestui minunat domeniu din care face parte, sportul.

Fără ca vreunul din angajații instituției să fi cochetat cu jurnalismul, s-a reușit adunarea unor date, întâmplări sau fotografii (foarte multe în premieră) despre sportivii mureșeni, cu speranța că vor deveni amintiri prețioase. Doar timpul, “singurul critic fără ambiție” (John Steinbeck), va decide în acest sens.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș își asumă responsabilitatea pentru organizarea momentelor din cadrul “Galei Sportului Mureșean 2018” și regretă neînțelegerile ivite, asigurând iubitorii sportului de considerația avută față de toți cei implicați în fenomen, cu atât mai mult față de promotorii adevăratelor valori ale sale.

La mulți ani reușiți 2019!

Cu respect,

Ec. Iuliana Rus,

Director xxecutiv al DJST Mureș

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

4 comentarii

  1. Greseli nu numai de continut…si de scriere…de exprimare…de logica

  2. Exprimarea doamnei director este de nivel….incepator

  3. Fără cuvinte…. Un plagiat asumat

    • Asa e. Si-a asumat plagiatul doamna director. Puteau sa nu cheltuie banul public cu o astfel de lucrare ….plagiata si prost scrisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.