Home / Business / Pensiune Palas Com, în pregătire în cartierul Cornişa

Pensiune Palas Com, în pregătire în cartierul Cornişa

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş a decis recent, în data de 27 decembrie 2018, că proiectul “Schimbare destinaţie centru medical în spaţiu comercial şi pensiune cu modificări interioare, refaţadizare şi amplasare firmă” propus a fi realizat în localitatea Târgu-Mureş, pe strada Gheorghe Marinescu nr. 2, nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Centru medical transformat în pensiune

Potrivit Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, investiţia aparţine societăţii Palas Com SRL Târgu-Mureş şi prevede schimbarea de destinaţie din centru medical în spaţiu comercial şi pensiune cu modificări interioare, refaţadizare şi amplasare firmă.

“Pensiunea va avea regimul de înălțime P + 3 etaje, suprafaţa de 458 metri pătraţi şi un număr de 16 camere. Capacitatea de cazare va fi de 32 locuri. La etajul 3 se va amenaja o sală de mic dejun în care se vor servi preparate reci preambalate şi încălzite la oficiu, precum şi în sistem catering. În vederea schimbării destinaţiei se vor realiza următoarele lucrări: la parter se vor realiza o serie de compartimentări aferente amenajării spaţiului comercial, se va realiza o extindere la etajul 1, se va realiza extinderea pe întreaga suprafaţă a etajului 3, se vor realiza balcoane la toate camerele, realizate din structura metalică, întreaga clădire va fi refatadizată”, se precizează în Decizia etapei de încadrare.

Conform aceluiaşi document, “pe terenul din spatele clădirii se vor amenaja un număr de 8 locuri de parcare, precum şi o curte de serviciu pentru aprovizionarea magazinului”, iar “structura extinderilor propuse la etaje se va realiza din zidărie de cărămidă.”

SC Palas Com, companie de succes

Societatea Palas Com SRL Târgu-Mureş funcţionează din anul 1994, are ca obiect de activitate “comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun”, este administrată de omul de afaceri Ilie Matei şi are un singur acţionar, Măriuca Matei.

În exerciţiul financiar 2017, potrivit informaţiilor furnizate de portalul www.listafirme.ro, SC Palas Com SRL Târgu-Mureş a derulat afaceri de 98 de milioane de lei, a înregistrat un profit net de 10,7 milioane de lei şi a asigurat un număr mediu de 315 locuri de muncă.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

1 comentariu

  1. Ar fi interesant de stiut de unde vine apetitul exagerat al tirgumuresenilor pentru restaurante,spatii comerciale, banci,cafenele,cumparari auto si case noi,dar mai ales de unde au bani targumuresenii pentru astfel de cheltuieli in loc sa-si ceara scoli si spitale noi?Locuri de munca nu prea sunt.Numai cele mimate la stat care impovaresc bugetul tarii si implicit cel local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.